Mislim da ona CIM ne radi. Prije je na oglasu bilo da radi i anal a koliko znam ne radi. Agencija/pimp idiotihmm....cif/cim uključeni, a oral bez nadoplata. čudno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da ona CIM ne radi. Prije je na oglasu bilo da radi i anal a koliko znam ne radi. Agencija/pimp idiotihmm....cif/cim uključeni, a oral bez nadoplata. čudno
Za 30min meni svaka valja dokle god mi se fizički svidiJebiga to je malo zajebano sve skupa. Recenzije mogu biti korisne ako kužis sto onaj koji pise trazi od djevojke. Najbitnije je to prepoznati kada pratis recenzije. Imas svakakvih klijenata, kao i cura. Ono što sam ja skužio već odavno, od 10 cura, jedna mi je top, dvije tri su onako, ostatak jednostavno ne idem. U cijeloj ovoj priči sa recenzijama, postoji uzorak koji možeš pratiti i koji te može odvesti na pravu adresu. Najveća su razočarenja trenutna napaljenost i odlazak bez informacija na temelju EGE fotki i informacija sa profila, tu se krije majka svih zajeba... Forum je koristan, ako ga koristiš na dobar način
Ima ova. Provjereno je ona.nemas u karlovac dobra kurva, everyone is fake man, or shit bitch
Ne nudi trojku u oglasu.Ima ova. Provjereno je ona.
Ako si za trio da je riješimo
Ja nikad nisam imao problema s njom i mogu reci da je meni super mala i uvijek ispostovala dogovor. Mozda si samo imao bad luck ili ona los dan.Otkazuje 15 minuta prije dogovorenog termina, drugi put neće dati niti približnu lokaciju i onda sere preko numbustera kako ja trošim njeno vrijeme. (kelly)
Ovo joj je kolegica (olivia), možda i ona ili što već, ne znam, pa ako zamjene profile da možete naći:
Mmmmm, valjalo bi uronit u te dude.Pozdrav ekipa, neznam kakvi su tudji ukusi ali ja obozavam velike atribute ( prednost prirodnim, ali i silikoni nisu za bacit )
Moram pohvalit ovu curu sa bas velikim grudima prirodnim. Da ne pisem gluposti kao na primjer koje poze sve radi itd. Reci cu samo da je vrijedi posjetiti, da se trudi da te napali i da necete zazaliti...barem ja nisam i nadam se da ce biti love i vremena sa ponovno odem ( zaboravio pitat koliko ostaje )
Krivo pise na ege. Oral bez je bez nadoplate. Cim ne radi, a cif je +50€hmm....cif/cim uključeni, a oral bez nadoplata. čudno
Ja san u fazi ponavljanja. Kod poznatih. Slavonke Maje s PO, čak sam je zaskočio kad sam bio u Zagrebu. S Elisom sam ko u vezi, ona faza kad dođeš a ona pita kako je na poslu. Evo sad planiram ponovit Roxanu, volio bi da navrati Yara... Ko na piru, znaš šta je na meniju. Bez iznenađenja, otkazanih dogovora, selfija, pimpova...Ja zbog jednog od tih razloga sad trenutno imam fazu istrazivanje.
Na odgovor cekati po par sati ili bilo je slucaja po dan ili vise, nije mi sila
I kaze samo 1 pucanj za sat vremena. Mozda se u subotu zrtvujem za bećarehmm....cif/cim uključeni, a oral bez nadoplata. čudno
Hvala na recenziji, pimp.Radim u Rijeci, inače sam iz Splita, koristim usluge dama noći povremeno, čitam ovdje Vaša iskustva i nisam mislio da ću ikad išta ovdje objaviti. Ali Carol i sinoćnje iskustvo me je definitivno natjeralo da se uključim u raspravu na forumu. Po dugogodišnjem iskustvu mogu potvrditi da hvalospjevi o Carol nisu bezvezni, žena rastura... pušenje, anal, nijedna joj poza nije problem. A uz sve to je i normalna u komunikaciji (istina je da uči hrvatski).
Ukratko, Messi svog zanata, I hvala Bogu da je došla do Rijeke da se uvjerim u to.
Oral bez ti ne radi. U dogovoru moze kad dodes kod nje ne moze. To je zato jer dogovaras sa operaterom a ne s njom direkt.
Bio kod Carol i iskreno, gledajuci sve ove recenzije ne kuzim koja se fama stvorila oko nje. Cura je po meni jedna od losijih koje su dostupne. Plus je izgled i utegnuto tijelo s dobrim dupetom i umjetnim sisama i to je sve sto je plus.
Ne ljubi se, kao pita jel volis ljubljenje pa se ljubi bez jezika, mozes ju mazati onim uljem da ju navlazis i kad ti se digne stavlja odmah kondom (iako sam cist, obrijan, istusiran i doma i kod nje) iako je dogovor bez i to traje ravno 20 sekundi.
Akcija jedna od losijih, cisto mehanicki, ne volim onaj tip cura koje to samo odradjuju na nacin da ona diktira tempo (znaci minutu doggy, pa minutu ona na tebi, itd. gdje ona sama kad zeli mijenja poze). Zna par rijeci hrvatskog, ali nista posebno.
Nakon svih ovih tu recenzija ocekivao sam top iskustvo, a zapravo je jedna mozda od najlosijih cura s kojima sam bio ove godine (a bilo ih je sigurno 50-ak).
Ja ju nikako ne preporucam!
Meni je odradila oral bez. Ali da, cura je deblja nego na slikama ali sve to dobro izgleda na njoj i meni iskreno cura izgleda top. Jedna od ljepsih cura (meni) iako nisam fan tih "jakih" brazilki. Ali akcija je onako, prosjecna.Oral bez ti ne radi. U dogovoru moze kad dodes kod nje ne moze. To je zato jer dogovaras sa operaterom a ne s njom direkt.
Usluga je ok, nista spektakularno. Bio jednom, cisto sumnjam da cu ponoviti.
Carol meni ok izgleda, odgovaraju mi cure takve figure. Meni nije debela, meni je top fizicki. Svatko ima svoje sto ga privlaci.Meni je odradila oral bez. Ali da, cura je deblja nego na slikama ali sve to dobro izgleda na njoj i meni iskreno cura izgleda top. Jedna od ljepsih cura (meni) iako nisam fan tih "jakih" brazilki. Ali akcija je onako, prosjecna.
Ko sto je gore rekao covijek, ljubi se slabo i nije nesto "entuziasticna" ali to sad sve ovisi sto volis i trazis.
Meni je ona bila korektna. Drzala se dogovora. Prica engleski jako dobro tako da je komunikacija ok. Higjena je jako dobra. Dozvoljava snimanje (bez face) ali fali joj malo zara. Ja sam bio zadovoljan, ali nebi se vracao jer za tu cijenu mogu otic kod Alane, Manu ili Baby Muniz koja je jos jeftinija.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|