Ja uvijek uzmem pola sata kad mogu jer mi treba previše za drugi put a i kad mogu taj drugi put nikako da svršimNe znam, nisam ni ranije nikad bio kraće od sat vremena. Kontaktiraš pa pitaš ako želiš kraće...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja uvijek uzmem pola sata kad mogu jer mi treba previše za drugi put a i kad mogu taj drugi put nikako da svršimNe znam, nisam ni ranije nikad bio kraće od sat vremena. Kontaktiraš pa pitaš ako želiš kraće...
Vika je definitivno top cura, možda u top 3 najbolji seks koji sam imao.Evo jedna dobra vijest. Vika se vratila, ovoga puta kao Virginia.
Novi profil, nova agencija, ali i dalje vrhunska usluga, sve 10/10. Još nije verificiran profil, ali radi na tome.
Vratit ce se rodeHvaljena Baby Muniz se vec vratila iz Splita u Zagreb. Nisu joj valjda tako brzo dopizdili Splicani. Doduse vratila se sa novom tarifom. Koliko vidim drugih hvaljenih Brazilki Many I Katty nema vise na EGE-u.
Nisu joj dopizdili splićani, nego biće splitske cijene apartmana.Hvaljena Baby Muniz se vec vratila iz Splita u Zagreb. Nisu joj valjda tako brzo dopizdili Splicani. Doduse vratila se sa novom tarifom. Koliko vidim drugih hvaljenih Brazilki Many I Katty nema vise na EGE-u.
Isti kuracNisu joj dopizdili splićani, nego biće splitske cijene apartmana.![]()
![]()
![]()
Objasni...Isti kurac.
Pa ako su vlasnici apartmana Splicani, onda stoji da su joj Splicani dopizdiliObjasni...
Ja zbog jednog od tih razloga sad trenutno imam fazu istrazivanje.Koliko god recenzije bile korisne da znamo sta valja ili ne valja, tako je I to dvosjekli mac. Ako se neka nahvali, posebice vise puta onda to moze dovesti do jedne od triju stvari ili cak tri stvari. 1. Moze dovesti do povecanja tarife. 2. Moze biti teze doci na red I rezervirati termin. 3. Moze ostati krace od planiranog, Ako prije zaradi zacrtanu kolicinu novaca. Kako god na EGE-u je veca oscilacija cura, dok se u plavom vec godinama vrte jedne te iste.
Pa kad tako lijepo objasnis, da, ima smisla...Pa ako su vlasnici apartmana Splicani, onda stoji da su joj Splicani dopizdili![]()
Koliko god recenzije bile korisne da znamo sta valja ili ne valja, tako je I to dvosjekli mac. Ako se neka nahvali, posebice vise puta onda to moze dovesti do jedne od triju stvari ili cak tri stvari. 1. Moze dovesti do povecanja tarife. 2. Moze biti teze doci na red I rezervirati termin. 3. Moze ostati krace od planiranog, Ako prije zaradi zacrtanu kolicinu novaca. Kako god na EGE-u je veca oscilacija cura, dok se u plavom vec godinama vrte jedne te iste.
Ja sam kontaktirao u 2 navrata novi i isti EGE oglas I dobio odgovor vec minutu dvije kasnije, ocito cure nisu bile zatrpane poslom. I ja sam u fazi istrazivanja, jer od hvaljenih je samo Baby Muniz ovdje. I ja se dvoumim izmedu nekoliko njih mahom novih djevojaka.Ja zbog jednog od tih razloga sad trenutno imam fazu istrazivanje.
Na odgovor cekati po par sati ili bilo je slucaja po dan ili vise, nije mi sila
Ta koja brzo zaradi planirane novce, bez brige vratit će se brzo opet po još novaca. Osim ako se ne ostavi tog posla jer joj se zgadi ili ima druge planove u životu.Koliko god recenzije bile korisne da znamo sta valja ili ne valja, tako je I to dvosjekli mac. Ako se neka nahvali, posebice vise puta onda to moze dovesti do jedne od triju stvari ili cak tri stvari. 1. Moze dovesti do povecanja tarife. 2. Moze biti teze doci na red I rezervirati termin. 3. Moze ostati krace od planiranog, Ako prije zaradi zacrtanu kolicinu novaca. Kako god na EGE-u je veca oscilacija cura, dok se u plavom vec godinama vrte jedne te iste.
Jebiga to je malo zajebano sve skupa. Recenzije mogu biti korisne ako kužis sto onaj koji pise trazi od djevojke. Najbitnije je to prepoznati kada pratis recenzije. Imas svakakvih klijenata, kao i cura. Ono što sam ja skužio već odavno, od 10 cura, jedna mi je top, dvije tri su onako, ostatak jednostavno ne idem. U cijeloj ovoj priči sa recenzijama, postoji uzorak koji možeš pratiti i koji te može odvesti na pravu adresu. Najveća su razočarenja trenutna napaljenost i odlazak bez informacija na temelju EGE fotki i informacija sa profila, tu se krije majka svih zajeba... Forum je koristan, ako ga koristiš na dobar načinKoliko god recenzije bile korisne da znamo sta valja ili ne valja, tako je I to dvosjekli mac. Ako se neka nahvali, posebice vise puta onda to moze dovesti do jedne od triju stvari ili cak tri stvari. 1. Moze dovesti do povecanja tarife. 2. Moze biti teze doci na red I rezervirati termin. 3. Moze ostati krace od planiranog, Ako prije zaradi zacrtanu kolicinu novaca. Kako god na EGE-u je veca oscilacija cura, dok se u plavom vec godinama vrte jedne te iste.
hmm....cif/cim uključeni, a oral bez nadoplata. čudnoEvo jedna dobra vijest. Vika se vratila, ovoga puta kao Virginia.
Novi profil, nova agencija, ali i dalje vrhunska usluga, sve 10/10. Još nije verificiran profil, ali radi na tome.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|