BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Čini mi se da su obje fejk. Nažalost.
Ukrajinski i britanski brojevi. Odmah mi zvoni alarm na uzbunu, pogotovo što nemaju recenzije.
Da su stvarne već bi bilo recenzija o njima.

nisamjabrkoavecinajeuspjesnorijesilarebuskuracsenarumunjskomkazepulaacimericesezovuvalentinaisofiabivsabiakojesunudileduo
o bokte, imamo novog pacijenta, lik se registrirao u srijedu samo da bi nam podijelio po život važne i dosad nepoznate informacije da bolesti vrebaju, trebamo se pazit ekipa!! I onda detaljnije informacije enkriptira iznimno snažno, enigma je ništa naspram ovakvog enkriptiranja, jer ipak ak curke saznaju to doći će mu doma pokucat na vrata i bit će gadno, veliki problemi.
Opet se iznose stvari tu na iznimno glupo. Ako si već odlučio napraviti profil radi toga i optužiti nekog, napravi to onda kak treba, tipa imam te i te simptome..., sumnjam na to.... ili pozitivan sam na to...., zadnje 2-3 cure kod kojih sam bio su te i te..... pa savjetujem svu ekipu koja je bila kod njih nek pripaze ak imaju neke simptome ili preventivno nek se odu testirati, a ne ovak ''dizat'' paniku.

Ja sam citao na EGE-u kad ljudi u recenzijama kazu da ih ne doceka ta djevojka, da oni u EGE-u nisu za to odgovorni. WTF. Cemu onda ovjere kod profila?!
Pa placaju ih ti pimpovi i od njihovih novih profila i mjesecnih pretplata zive, zato su na njihovoj strani i prave se ludi. Od nas nemaju kruha pa ih boli kurac. Logicno jebajga rođo

Pozdrav ekipa, evo jedna recenzija, a ujedno i upozorenje:

Takoder isti pimp i cura za ovaj profil tu

Uglavnom, nije cura sa slike od 19 godina nego neka tamnoputa brazilka od 35-40god. Nije ruzna, ali godine su godine. Korektna je cijena 100/150, i djevojka radi ok. Rucnik cist, apartman skroz ok, samo lokacija malo javna pa je nezgodno.

Bianca je imala navedeno na svojim uslugama da ga daje i u guzu za +50e, sto i je cijeli razlog zasto sam otisao kod nje.
Na kraju placam pa veli da ona to ne radi, tako da i tu isto minus. Pare naravno vratila, samo 100/30 je naplatila.

Cekam roxanu i njen supak da se vrate u medvedgradsku, a do tada vjerojatno hibernacija (s obzirom na ponudu i moje zahtjeve).

Ugodan ostatak večeri gospodo.
Bio sam jednom kod Victorie točno te sa slike, mlada, zategnuta, vatrena jedino male sise ima sve drugo jako dobro...očito je prodala svoj profil nekom pimpu

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh