Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam bio sa ovom čokoladnom, ali koliko se sjećam nekih recenzija odlani, čini mi se da je stvarna.Može neke preporuke za djevojke u Zagrebu?
o bokte, imamo novog pacijenta, lik se registrirao u srijedu samo da bi nam podijelio po život važne i dosad nepoznate informacije da bolesti vrebaju, trebamo se pazit ekipa!! I onda detaljnije informacije enkriptira iznimno snažno, enigma je ništa naspram ovakvog enkriptiranja, jer ipak ak curke saznaju to doći će mu doma pokucat na vrata i bit će gadno, veliki problemi.nisamjabrkoavecinajeuspjesnorijesilarebuskuracsenarumunjskomkazepulaacimericesezovuvalentinaisofiabivsabiakojesunudileduo
Kaze ti da prekrijes podatke, a samo vrh qr koda, a ona iskoristi ostalo kad joj posalje, ti ostanes bez lovePita me bas drug,ako cak doneses taj bon i das joj uzivo,kako ona moze tebe scamati? Sta da ga izbaci van haha
Ma dosta vise s tim bonovima/uplatnicama, kako to nije prevara. Nek prelistaju malo forum ako im se ne da neka kupe bon pa vide kako to funkcionira.Kaze ti da prekrijes podatke, a samo vrh qr koda, a ona iskoristi ostalo kad joj posalje, ti ostanes bez love
Neš ti, stari moj,ništa jebat.Čini mi se da su obje fejk. Nažalost.
Ukrajinski i britanski brojevi. Odmah mi zvoni alarm na uzbunu, pogotovo što nemaju recenzije.
Da su stvarne već bi bilo recenzija o njima.
A, ti kao znaš da nisu fejk. Prva je gotovo 100% fejk.Neš ti, stari moj,ništa jebat.
Pa placaju ih ti pimpovi i od njihovih novih profila i mjesecnih pretplata zive, zato su na njihovoj strani i prave se ludi. Od nas nemaju kruha pa ih boli kurac. Logicno jebajga rođoJa sam citao na EGE-u kad ljudi u recenzijama kazu da ih ne doceka ta djevojka, da oni u EGE-u nisu za to odgovorni. WTF. Cemu onda ovjere kod profila?!
Naučio je, čini mi se nekako se pritajio u zadnje vrijeme.E moj Merkure, ništa nisi naučio..![]()
Nepalke Ribola.jel ima neko mjesto ili oglasi za kineskinje ili nepalke , pliz
a to ti mene šalješ u pekarnicu , hvalaNepalke Ribola.
Ipak pao dogovor sa Alanom, imam feel da je dogovor bas s njom, bez pimpa...nzm...nadam se dobrom iskustvu
Bio sam jednom kod Victorie točno te sa slike, mlada, zategnuta, vatrena jedino male sise ima sve drugo jako dobro...očito je prodala svoj profil nekom pimpuPozdrav ekipa, evo jedna recenzija, a ujedno i upozorenje:
Takoder isti pimp i cura za ovaj profil tu
Uglavnom, nije cura sa slike od 19 godina nego neka tamnoputa brazilka od 35-40god. Nije ruzna, ali godine su godine. Korektna je cijena 100/150, i djevojka radi ok. Rucnik cist, apartman skroz ok, samo lokacija malo javna pa je nezgodno.
Bianca je imala navedeno na svojim uslugama da ga daje i u guzu za +50e, sto i je cijeli razlog zasto sam otisao kod nje.
Na kraju placam pa veli da ona to ne radi, tako da i tu isto minus. Pare naravno vratila, samo 100/30 je naplatila.
Cekam roxanu i njen supak da se vrate u medvedgradsku, a do tada vjerojatno hibernacija (s obzirom na ponudu i moje zahtjeve).
Ugodan ostatak večeri gospodo.
Nisi falio niti maloIpak pao dogovor sa Alanom, imam feel da je dogovor bas s njom, bez pimpa...nzm...nadam se dobrom iskustvu![]()
Ova mi djeluje kao da je iz Indijejel ima neko mjesto ili oglasi za kineskinje ili nepalke , pliz
Pa makar ima realne fotke .Nije nesto ali eto nije ni skupa..Ej, fotografija Isusa poviše kreveta. Toga nema ni u Alan Fordu.
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|