BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Objave ih, ali izgleda na kojeg agenta naletis, ja sam jednom ocjenio 2 ili 3 i objavili su kao druge i pozitivne i negativne. Oni ,pimp, obrisu taj oglas i naprave novi zato i imaju toliko istih...
Ja sam pokušao objaviti recenziju za Valentinu, baš simpatična cura pa reko da probam objavit recenziju. Stavio 5* i priložio screenshot komunikacije i nisu objavili. Bilo bi u redu da povratno jave zašto nije odobrena objava, ali kad se logiram na EGE nema ništa pod "mojim recenzijama" tako da više nisam ni pokušavao pisati recenzije. Čemu uzalud gubiti vrijeme... Sigurnije su recenzije na forumu.

Ja sam pokušao objaviti recenziju za Valentinu, baš simpatična cura pa reko da probam objavit recenziju. Stavio 5* i priložio screenshot komunikacije i nisu objavili. Bilo bi u redu da povratno jave zašto nije odobrena objava, ali kad se logiram na EGE nema ništa pod "mojim recenzijama" tako da više nisam ni pokušavao pisati recenzije. Čemu uzalud gubiti vrijeme... Sigurnije su recenzije na forumu.
ja sam jednom imao lose iskustvo, a kurva je imala 6,7 profila na EGEu

Na svakom profilu ostavio negativnu recenziju, ali objavljeno samo na 2 ili 3 profila

Ocito lutrija...

Sabrina ponovno u Zagrebu (zapravo možda je i dulje vrijem, nisam pratio pod zadnje)
Bio kod nje negdje u 2 mjesecu.
Ok ženska, pristupačna, opuštena za zajebanciju.
I ženska je fakat visoka, ali baš visoka...
Mršava, umjetne cice, tipičan manekenski tip ženske.
Pljugica je bila bez i kolko se sjećam bila je odlična, udaranje ide do kraja...
Sad kad se sjetim mislim da bi definitivno ponovio.... istina sad nisam bio neko vrijeme pa bi vjerojatno od ovih dobrih ponovio bilo koju :)

Pa vidiš da je isti broj mobitela.
Masa cura koristi više imena.
Eno vidim Rachel opet postala (i) Rachel 😆 A imaš je i kao Amandu i Romeinu...

Bio sinoc,ona je sa slike,guzicetina ogromna,ako mislite da ste vidli veliku guzicu niste vjerujte mi,x2 kattyna guza,stan(apartman) u nekom podrumu,higijena oke,ona ne zna engleski koristi prevoditelj,akcija dobra osim pusenja slabo to nes ide,nabijas kolko oces,doggy bozanestven pogled,analno moze ak je manji,250h sa analnim,sat bi se mogo spustit na 180e bez analnog...

Sabrina ponovno u Zagrebu (zapravo možda je i dulje vrijem, nisam pratio pod zadnje)
Bio kod nje negdje u 2 mjesecu.
Ok ženska, pristupačna, opuštena za zajebanciju.
I ženska je fakat visoka, ali baš visoka...
Mršava, umjetne cice, tipičan manekenski tip ženske.
Pljugica je bila bez i kolko se sjećam bila je odlična, udaranje ide do kraja...
Sad kad se sjetim mislim da bi definitivno ponovio.... istina sad nisam bio neko vrijeme pa bi vjerojatno od ovih dobrih ponovio bilo koju :)
poskupjela na 300

Bio neki dan. Dogovor dan prije, brz i lak. Lokacija Draskoviceva, prostor u podrumu, diskretno i uredno. Morali biti jedino tiho... Vrlo lako za doći i izaći.
Dočekala me u crvenom kostimicu. Brzinsko tuširanje i odmah akcija. Prekrasna, koža njegovana i osjećaj je veličanstven kad ju diraš. Eng spika ok. French kiss samo na usnama. Oral savršen, bez kabanice, dug i dubok. Promijenili nekoliko poza, dva pucnja u sat vremena. Tuširanje i gibanje. Ostaje još malo. Preporučujem!

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh