bio danas kod Mariane, kao što sam i rekao. Idemo prvo negativno....dakle stan katastrofa, suteren u Palmotićevoj, kada uđeš zapahne te zadah vlage. Krevet također katastrofa, to mi je i sama rekla...za mlađe je najvjerojatnije svejedno, no za moje godine, debljinu i koljena nikako. Ona draga, mila, uslužna, podatna, no vidi se da je umorna kao pas i da je radila udarnički i prekovremeno tjednima. Izgled je taj kao i na slikama, možda su slike blago filtrirane pa izgleda više vamp, u stvarnosi je dragi curetak, lijepi široki bokovi, dobro dupe, sise dobre samo u grudnjaku, kada se grudnjak skine gube formu i izgledaju baš loše, taj koji je to radio treba završiti u zatvoru. Cijela mi je atmosfera bila nekako loša, koliko se god ona trudila, zbog nizine kreveta nisam uspio odraditi svoju omiljenu pozu u zadnje vrijeme, stojeći doggy, tako da na kraju nisam uspio niti svršiti. Pokušala je ona ustima i rukom, no isteklo je vrijeme, drugi klijent je bio već u dolasku i morao sam van. Kada sam izašao vidio sam kolegu kako gleda u mobitel par desetaka metara dalje

. Nisam niti ja danas na 100%, imao sam dosta zahtjevan sastanak ujutro, tako da je dio krivnje i na meni, možda sam trebao preskočiti i ići neki drugi dan. Tu je još 13 dana, ako promijeni apartman, možda joj dam još jednu šansu.