BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

dobro je kad se i kurve uključe u raspravu, iako sam s tom Ivy imao ok iskustvo neću stati na njenu stranu. kolega je u pravu kad se ona pojavila kod nas imala je profil Irina na kojem nisu bile njene slike i svakako se ima pravo žaliti što dobije drugu žensku. ko joj piše ove poruke na hrvatskom stvarno ne znam ali koliko ja znam ona nema agenta. na kraju krajeva svatko ima pravo izraziti nezadovoljstvo uslugom i umisto da joj takve stvari budu poticaj da nešto popravi, svakako bi trebala jer je tu u hrvatskoj stalno, ona se ide raspravljati tu na forumu

Kurve volim vrlo, znači činjenica.
Znači spreman sam da dam novac na kurve. U redu.
S druge strane nisam tolerantan kad kurva ne obavlja posao kako spada.
Znači činjenica.
Kad spojiš te dvije činjenice šta je sredina? Presek.
To je onda gadna recenzija na nefunkcionalnom forumu.

Tko o čemu kurva o poštenju, pravilima i moralu. Da sam policajac kako tvrdi onaj hendikepirani retardirani tipkaroš i svakom loncu poklopac, sad bih baš navratio do nje kako bi skupa utvrdili pravila. Pa nek dođe za 2,3 godine ponovo kad joj istekne zabrana 😂.

Ima neka ona izjava ili poslovica kako ne postoji loša reklama...i ima nekaj u tome jer me sada kopka, nakon sve ove rasprave i njene poruke i svih ovih komentara uvaženih kolega na forumu, ja bih otišao do nje da se sam uvjerim..a nisam imao namjeru i nije mi nikada zapela za oko....i kaj sada napraviti? A moram i kod Mariane jer se već 10 dana dogovaram, pa me zanima i ova debeloguza Carol koja je dobila par dobrih komentara...odluke, odluke.....

Mala latinica. Sise, dupe, izražene. Nije debela. Jako lijepa u licu. Ko da sam s Evom Longoriom. Fotografije su točne. Pušenje sa. Majstorica u kaubojki, obje izvedbe. Večeras spavam s osmijehom.
Na videu su joj bokovi i dupe baš ono ogromni, je li to stvarno tako ili kamera dodaje 5 kg kako ono kažu? Živo me zanima ta drugarica, stavio sam je među favorite već.

Tko o čemu kurva o poštenju, pravilima i moralu. Da sam policajac kako tvrdi onaj hendikepirani retardirani tipkaroš i svakom loncu poklopac, sad bih baš navratio do nje kako bi skupa utvrdili pravila. Pa nek dođe za 2,3 godine ponovo kad joj istekne zabrana 😂.
ne obaziri se, tog retarda sam i ja sapzio, nema love za kurve pa tu drka kad čita tuđe dogodovštine

Jel ovo taj 3D penisić o kojem pričate?

1772274534_584622.jpg
jesi to našao neku random sliku ili je ot neka kolegica koja je trenutno tu u HR?

Ima neka ona izjava ili poslovica kako ne postoji loša reklama...i ima nekaj u tome jer me sada kopka, nakon sve ove rasprave i njene poruke i svih ovih komentara uvaženih kolega na forumu, ja bih otišao do nje da se sam uvjerim..a nisam imao namjeru i nije mi nikada zapela za oko....i kaj sada napraviti? A moram i kod Mariane jer se već 10 dana dogovaram, pa me zanima i ova debeloguza Carol koja je dobila par dobrih komentara...odluke, odluke.....
odi kolega, čisto da se možeš uključiti u raspravu ovako možeš samo promatrati a to nije napeto

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh