BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Zdravo! Tek sam stigao u Sarajevo. Tražim mjesto gdje bih mogao prenoćiti ili neku djevojku za upoznavanje. Imam auto i trenutno sam u njemu. Ako je neko raspoložen za druženje ili kafu, javite se.

MIA Hot iz sexy adresara izvjesna je u Tuzli .. imao sam kratku komunikaciju koja je bila ok ali to ne znaci da prije susreta mi neće tražiti čuveni x bon . Jel bio ko zanima me , jer neko vrijeme ima profil na sexy adresar?

MIA Hot iz sexy adresara izvjesna je u Tuzli .. imao sam kratku komunikaciju koja je bila ok ali to ne znaci da prije susreta mi neće tražiti čuveni x bon . Jel bio ko zanima me , jer neko vrijeme ima profil na sexy adresar?
Ja sam se javljao i kad sam pitao na koji način se vrši uplata nije odgovorila a još je neko ovdje pisao da je fake

Isti slučaj kod mene . Ja pitao kako se plaća i samo seen a korektno je odgovorila na 2-3 poruke prije toga . Velike su šanse kao što je običaj u BH pogotovo u manjim sredinama da je fake
nisu velike sanse nego su 100% fake sve iz malih sredina a velika vecina iz velikih sredina/gradova ako ih mozemo nazvati velikim.. no neki se dosjete pa naprave po nekoliko profila ovdje koji nahvale ili objave da su bili kod nekih cura no nikad niko to nije jebo osim sto oni pisu da jesu.. :)

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh