Nije proble...mozes reci detaljnije nisam upucen. Ko je,gdje se tacno nalazi.moras prvo otic u butik, pazarit sta pa tek ond ase moze pricat o akciji kod nje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije proble...mozes reci detaljnije nisam upucen. Ko je,gdje se tacno nalazi.moras prvo otic u butik, pazarit sta pa tek ond ase moze pricat o akciji kod nje
Ja sam se javljao i kad sam pitao na koji način se vrši uplata nije odgovorila a još je neko ovdje pisao da je fakeMIA Hot iz sexy adresara izvjesna je u Tuzli .. imao sam kratku komunikaciju koja je bila ok ali to ne znaci da prije susreta mi neće tražiti čuveni x bon . Jel bio ko zanima me , jer neko vrijeme ima profil na sexy adresar?
Isti slučaj kod mene . Ja pitao kako se plaća i samo seen a korektno je odgovorila na 2-3 poruke prije toga . Velike su šanse kao što je običaj u BH pogotovo u manjim sredinama da je fakeJa sam se javljao i kad sam pitao na koji način se vrši uplata nije odgovorila a još je neko ovdje pisao da je fake
Što se seksi adresara tiče tu je gotovo pa sve fake ja kojoj god sam se tamo javio ili u startu traži x bon ili tako kad pitaš kako se plaća odjebe teIsti slučaj kod mene . Ja pitao kako se plaća i samo seen a korektno je odgovorila na 2-3 poruke prije toga . Velike su šanse kao što je običaj u BH pogotovo u manjim sredinama da je fake
Pozz, imas li kontakt?Drzi Butik u Lukavcu Dama
Na sex oglasima vrati se par stranica unazad.Pozz, imas li kontakt?
nisu velike sanse nego su 100% fake sve iz malih sredina a velika vecina iz velikih sredina/gradova ako ih mozemo nazvati velikim.. no neki se dosjete pa naprave po nekoliko profila ovdje koji nahvale ili objave da su bili kod nekih cura no nikad niko to nije jebo osim sto oni pisu da jesu..Isti slučaj kod mene . Ja pitao kako se plaća i samo seen a korektno je odgovorila na 2-3 poruke prije toga . Velike su šanse kao što je običaj u BH pogotovo u manjim sredinama da je fake
Daj ba ljudi ne nasjedajte gdje to ima da se daje pička đaba i javiš joj se i kao hajd odmah dođiNa sex oglasima vrati se par stranica unazad.
Nisam ja nista proveravao jer mi nije blizu, samo sam rekao gde moze naći kontak jer je pitao.Daj ba ljudi ne nasjedajte gdje to ima da se daje pička đaba i javiš joj se i kao hajd odmah dođi
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|