BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Evo ga opet Retardinjo… jel sad možeš pisati pošto si došao na posao… kući kad si nešto nisi aktivan. Neda ti žena…. Ha ha ha… ajd radi malo da zaradiš. Pa kuci na drkanje brzo dok se žena ne vrati… ajd sad stvarno. Neću te više jebavati previše si ti glup da bi to shvatio. Ja se izvinjavam ostalim normalnim ljudima sa foruma. Ali morao sam malo glupana jebavati. Ćao Retardinjo….:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
normalnim sa foruma, jel to mislis na takve magarce poput tebe.. buahahahahahahhahh, ali bitno d ati imas bobe, i d ajebes svaki drugi dan neku sa foruma.. buahahahahahahhhhh.. idi umij se i razbudi se, vrati se u stvarnost i sprdaj se.. zivot je kratak

Slažem se kralju potpuno, ja sam član oko 2 g. Od mene ima možda 6-7 poruka za ovog Retardinja. Posto čovjek stalno svima odgovara i sve ovde provocira. I imaš 2-3 recenzije s kim sam bio dama koje pružaju usluge. Sve ukupno mozda 10-15 poruka za 2 godine. A privatno se javim kada neko traži kontakt i to proslijedim. I to je sve. I mene to isto nervira, što 2-3 čovjeka ovde pišu mjesecima , a ništa ne kažu. I potuno se slažem sa tobom. Evo ja stajem…
sta se sad opravdavass.. ulizujes.. ucesnik si koliko i svi mi ostali, osim sto zavirujes sta ja pisem jebes gore ciovjeku i majku i sve, znaci isti si on, a sada se ovdje opravdavas ja sam ovo ja sam ono, mozel ti glava uc u necije dupe.. ahahhhh

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh