Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
+38267446630Imas broj
pa jes mu jebo mater sad za broj ili ces trazit ponovo..Traži x bon
ima bar 30 recenzija, sad ako mislis da treba da se ljudi ponavljaju..Neko recenziju za Doru iz Brckog, da je skoro bio da vidim vrijedi li ici veceras jer imam 2 sata voznje u jednom pravcu
zasto ces mijenjat ako imas, idi jebi.. nemoj samo da kazes da ti je ta dosadila kao da ih ima 200 na stanjuKo ima u tuzli sta da razmjenimo
200 kila morz pusi sa kondomom od sexa samo rasiri nogeNeko recenziju za Doru iz Brckog, da je skoro bio da vidim vrijedi li ici veceras jer imam 2 sata voznje u jednom pravcu
Kad je Sofija u Sarajevu?Sofija je u danas u Doboju
Petak Banjaluka
Sve info na wap 065052735
Reci mi kako prodjem pored recepcije, nece me niko pustiti tek tako da odem do sobe u hotelu.Ides direktno u sobu.
Kad uđes lagani poljubac ,zagrljaj i akcija.
Nece te niko ni skontat.Reci mi kako prodjem pored recepcije, nece me niko pustiti tek tako da odem do sobe u hotelu.
To ide pretežno dva puta .Ljudstvo recimo kod ove ruskinje za sat vremena to je predpostavljam jedan metak ,jel se ko dogovarao ili doplacivao vise metaka![]()
Realno brate za jedan metak od 6 sekundi dat 5 stoja ,nije realnoTo ide pretežno dva puta .
Nisam nikad bio gdje je za sat vremena jedan metak
U sat vremena ti idu dvije završniceLjudstvo recimo kod ove ruskinje za sat vremena to je predpostavljam jedan metak ,jel se ko dogovarao ili doplacivao vise metaka![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|