BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Kolege samo da kažem da je Alvaro 76 prevarant. Preporučio mi je šatro curu u B.Luci a uspostavi se da je u pitanju muško koje traži x bon. Pa čisto da znate da niko ne napeti.

*naleti. Naravno ja ne uplacujem unapred nikad. Ali da znaju ljudi koji su novi. Ti sa XBonom i Kiker bonom to su kladioničari koji tako skidaju novac.

Kolege samo da kažem da je Alvaro 76 prevarant. Preporučio mi je šatro curu u B.Luci a uspostavi se da je u pitanju muško koje traži x bon. Pa čisto da znate da niko ne napeti.
Dobio sam broj i proslijedio. To se u ostalom ovde i radi na forumu, razmjena brojeva. NIsam iz BL da sam mogao provjeriti. Nisam nikakav prevarant, hvala ti na komplimentu. Lp

I recenzija za Ivanu CoL Banja Luka. Izegavati. Jeftinija je od drugih djevojaka. Nije problem sto je punija, to na stranu. Ali Usluga 0, tako da znate.
Ako ste spali na Ivanu kao ja. Bolje ga je politi ladnom vodom nego nju platiti :)

Budala si ako vjerujes u te price tim kurvetinama. Ja ti odgovorno tvrdim da svaka sto imas dodira s njom, domaca se guzi s njima po hotelima….
Ko mi nadje oci kao njene a zna se cije..castim ga sa 2000km..prevrnuo sam St.Galen..Bec..evo me u Zagrebu al jos uvijek nista svakoj samo pricu platim..ljudi nece alat da radi osim s njom..zato trazim oci kao njene..
Elki😎

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh