BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Pa svaka se kara s njima od domacih, ne znam o cemu ti pricas i sta to sad treba biti cudno za nju….
Ne kara svaka vjeruj mi..ali me iznenadilo kako mi je ova u oci sasula rafale lazi kad sam joj spomenuo to..al hajde njena sramota..malo je bucmastija bila onako mladja haha a ovaj zarasli pogancer i gore i dole nalik na cigana fujj haha.. Hotel jos prigusena svjetla al lijepo se na snimku vidi sve haha 😎...bas je pogan i ona..🤮😈😎

Isto tako imam par ovih bivsih drugova.. majku im jebem ovako javno..
Pa imam ponudu za ove sto bi jebali muškarce..nek mi se jave bit ce im placen smjestaj a i ovih par ce im biti servirano i posluzeno kako treba i dolikuje..naravno sve ce biti placeno samo da ih dobro izjebu u male supcice..jer ja ne zelim prljati kurac od pogan..
😎

Ne kara svaka vjeruj mi..ali me iznenadilo kako mi je ova u oci sasula rafale lazi kad sam joj spomenuo to..al hajde njena sramota..malo je bucmastija bila onako mladja haha a ovaj zarasli pogancer i gore i dole nalik na cigana fujj haha.. Hotel jos prigusena svjetla al lijepo se na snimku vidi sve haha 😎...bas je pogan i ona..🤮😈😎
Budala si ako vjerujes u te price tim kurvetinama. Ja ti odgovorno tvrdim da svaka sto imas dodira s njom, domaca se guzi s njima po hotelima….

Raja, moram vam ispričat nešto što mi se desilo i što me pravo iznenadilo. Skontam neki oglas prije par dana, piše cura iz Britanije trenutno u Sarajevu, radi u hotelu Europa. Haj’ rekoh da vidim o čemu se radi, čisto iz radoznalosti. Nije mi trebalo puno da se odlučim, kontam, što da ne – nekad treba probati nešto novo.

Javim se, dogovorimo se brzo i odem da je upoznam. Kad sam došao, ostao sam bez teksta. Cura je prelijepa, pravo kulturna i draga, vidiš da zna šta radi i da uživa u svom poslu. Nema laži, nema prevare, sve što smo se dogovorili, ispoštovala je od A do Ž. Prvi utisak – odličan. Kad smo počeli pričat, skontam da je baš iskrena i da voli komunicirat. Pričala mi je o svom životu u Britaniji, o poslu, kako je došla u Sarajevo – pravo zanimljiva priča.

Što se tiče usluga, nemam ni jednu zamjerku. Sve što je rekla, sve je bilo na nivou. Zna kako da te opusti, kako da se osjećaš posebno i cijelo vrijeme imaš osjećaj da si u društvu nekoga ko je prije svega dobar čovjek. Takvu energiju rijetko naletiš, vjerujte mi.

Najviše me iznenadilo kako kombinuje profesionalnost i opuštenost. Zna šta radi, ima stila i sve je odradila s pažnjom, kao da joj je stalo do svakog detalja. Nije samo da je izgledala vrhunski, nego je i atmosfera bila savršena. Ma pravo iskustvo koje ću pamtit.

Ako neko želi da se upozna s njom ili pokuša nešto, preporučujem od srca. Stvarno sam sretan što sam je upoznao i sigurno bih je opet posjetio. Javite joj se na WhatsApp na broj +44 7522 151145. Nećete požaliti, vjerujte mi.
Materi je povedi pa ih obje jebi, pleme vam jebem kladionicarsko raspalo

Kolege samo da kažem da je Alvaro 76 prevarant. Preporučio mi je šatro curu u B.Luci a uspostavi se da je u pitanju muško koje traži x bon. Pa čisto da znate da niko ne napeti.
Dobio sam broj i proslijedio. To se u ostalom ovde i radi na forumu, razmjena brojeva. NIsam iz BL da sam mogao provjeriti. Nisam nikakav prevarant, hvala ti na komplimentu. Lp

I recenzija za Ivanu CoL Banja Luka. Izegavati. Jeftinija je od drugih djevojaka. Nije problem sto je punija, to na stranu. Ali Usluga 0, tako da znate.
Ako ste spali na Ivanu kao ja. Bolje ga je politi ladnom vodom nego nju platiti :)

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh