Moze kontakt i ima li negdje oglas tvoj sa slikamaNemoj precice ti sida![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze kontakt i ima li negdje oglas tvoj sa slikamaNemoj precice ti sida![]()
Nema veze za siduNemoj precice ti sida![]()
Pusti budalu gdje se mogu vidjeti slike imali oglas negdjeZnam sad ko je ovaj sjetih ga se, dosao si u iznajmljen stan sto sam iznajmila, bio si neobrijan sav dlakav kad sam ti rekla sa se istusiras ti si rekao tusirao sam se, a osjetio si se malo, i rekla sam ti da ne zelim s tobom nista ti si se nadrndao jer si dzaba dosao, ako si tako iskompleksiran sto sam te vratila nazad posle tog sto sam vidjela koliko vodis higjenu o svom drugaru dole ti fakat nisi dobar s glavom, okupaj se
Nemam ti ja oglase moj broj daju preko preporuke, a ovde sam usla jer mi je jedan drugar rekao sta ovaj napaceni mali pise pffPusti budalu gdje se mogu vidjeti slike imali oglas negdje
Moze li broj imas li wapNemam ti ja oglase moj broj daju preko preporuke, a ovde sam usla jer mi je jedan drugar rekao sta ovaj napaceni mali pise pff
Ne bih rekao da ima veze sa ovim sportom cim su ga smjestili na psihijatriju![]()
MuÅ”karac gol i ozlijeÄen pronaÄen u centru Mostara, tragovi krvi pronaÄeni u Villi Neretva
U Mostaru, rano ujutro, nepoznata osoba bez odjeÄe ozlijeÄena je u incidentu koji je joÅ” uvijek pod istragom.www.hercegovina.info
U Villa Neretvi su radile one Kineskinje nikakve,da nije ovo s njima povezano?
Ne znam ima li veze samo znam kad sam iŔao bile su u ovom objektu smjeŔtene,pa etoNe bih rekao da ima veze sa ovim sportom cim su ga smjestili na psihijatriju
Pa Å”ta oÄekujeÅ” kad ovdje veÄina nema za sladoled a ne za dobru piÄku, po Äitav dan vise i komentariÅ”u bespotrebne stvari. Od 2680 stranica samo na par imaÅ” recenziju ostalo babske priÄeE jest nam neki forum u p.m. Prije desetak godina raja u ovom sportu bila normalna, davali jedni drugima preporuke. Odmah i cure bile otvorenije za saradnju. Žene uživale i zaraÄivale, mi isto uživali, a gledaj sad. Samo svaÄa na svakoj jebenoj stranici
Nemam ti ja oglase moj broj daju preko preporuke, a ovde sam usla jer mi je jedan drugar rekao sta ovaj napaceni mali pise pff
Sacekaj neki odreÄeni period 3-4 sedmice - 5-6 mjeseci pa ÄeÅ” onda znati jesil Å”ta dobio ili ne
Neka hvala bio sam stobom vise ne kad te bog sami zna guzilo prije mene taj dan dje su stigli bez kondoma picka usta joj boze kodbtebe se gratis dobija bolestIceBoss995 ako imas muda al samo ih sredi ljubim te de doleti uzivo do mene licno mojoj kuci javi se na moju adresu dodji i molim te ko boga te molim sve ovo sto si pisao u oci mi kazi, evo samo doleti bar na 5 min pocasticu te samo dodji
Jesam i ja majmun trcim gde je uletao svako kako je htioIceBoss995 ako imas muda al samo ih sredi ljubim te de doleti uzivo do mene licno mojoj kuci javi se na moju adresu dodji i molim te ko boga te molim sve ovo sto si pisao u oci mi kazi, evo samo doleti bar na 5 min pocasticu te samo dodji
Jaca, Snijeza i mozda EnidaPozdrav drustvo imal sta za doboj jelah tesanj maglaj l.p
Ili AlenkaJaca, Snijeza i mozda Enida
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |