icoboss995
New member
Ovo je za doru debelu , a tebi svaka cast pozzJa na nozi nemam tetovaze budalo jedna malo si se zajebo,koga si ti jebavao ko zna bay bay.Koji su bili znaju to poz za pickopacenike
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je za doru debelu , a tebi svaka cast pozzJa na nozi nemam tetovaze budalo jedna malo si se zajebo,koga si ti jebavao ko zna bay bay.Koji su bili znaju to poz za pickopacenike
SoryOvo je za doru debelu , a tebi svaka cast pozz
Ziva bila pa cu jednom doci kod tebe
Moze neki kontakt tvoj, kad si mi vec pred nosom da te opalimŠta bi šefe, boli te to što sam ti rekla 150 KM 1 sat, a ti kažeš ne vrjediš ti debela toliko, mogu ti dati 50 KM za sat, a ja ti kažem može ako cu ja tebe jeb.... sa dildom u tih sat vremena. Ko zna sa kakvim se ti matorkama tamo vucaraš, zaboravio si da sam još uvijek sačuvala poruke što si pisao i broj tvoj, nemoj mnogo da lupetaš.
Od mojih 14 stalnih mušterija niko nije problema nikada u životu imao, a ti koji nisi ni došao kod mene si dobio nešto, opaa to mora da je magija.. sve u svemu lep poz i ne laprdaj mnogo, mogao bi ti broj završit tamo gdje ne bi smjeo.![]()
LaznjakZna li iko zasto Maja 98 ne odgovara na poruke
Za ovo trebaš baš biti zagoriomi nismo gansi buahahahhhh
ali od svih ti si najprofesionalnija.. zahvaljujuci hajku i takvima.. vriss od posla
buahahahhhhh
I ti si svakom loncu poklopac, tko god napiše nešto loše o nekoj kurvi sa foruma, odmah staješ u njezinu obranu, nebitno o kojoj se radi i je li to napisano istina ili nije, misliš da će ti dat pičke džaba ako staneš u njihovu obranu jel?
Ne brini matori nećeš jebat ako ne platiš
Sacekaj neki određeni period 3-4 sedmice - 5-6 mjeseci pa ćeš onda znati jesil šta dobio ili neMa sta kazes , kad sam bio kod tebe imas tetovaze po rukama prsima i lijevoj nozi i stomacinu do zuba na vrata izlazis na kant , sreca tvoja nije nista ozbiljno kao infekcija , jedino sto mi ostalo po usnama kraste , posle mi se javljaju u privatnim porukama momci nema ko te nije jebavao bez kondoma i u picku i u usta i svrsavao ja budala pritao bez kondoma i lizao te po grudima ko zna koliko se tu muda počešalo taj dan . Pa vi ljudi idite kod ove lude drogirane koju tambura ko stigne
Čim ovako svakome jebeš kevu vidim da nisi matorac, nego neodgojeno derište koje se nada da će džaba pičke dobit ako brani kurve.Ti odjebi sa pickicama ne pisem ti nisi samo neiskusan vec i nedojeban a star nisam i picke ne trazim dzabe jebem ti kevu
Da je tebe bogdom tvoj otreso od sljivic jedan kurtoncic manjeČim ovako svakome jebeš kevu vidim da nisi matorac, nego neodgojeno derište koje se nada da će džaba pičke dobit ako brani kurve.
Šteta po nas što ti stari u kevu svršio, da bar nije, onda bi svijet bi bio bolji za jednog manje neodgojenog glupana.
Aj sad kmeči i drkaj na poruke sa foruma
Nemoj precice ti sidaMoze neki kontakt tvoj, kad si mi vec pred nosom da te opalim
Moze kontakt i ima li negdje oglas tvoj sa slikamaNemoj precice ti sida![]()
Nema veze za siduNemoj precice ti sida![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|