BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Šta bi šefe, boli te to što sam ti rekla 150 KM 1 sat, a ti kažeš ne vrjediš ti debela toliko, mogu ti dati 50 KM za sat, a ja ti kažem može ako cu ja tebe jeb.... sa dildom u tih sat vremena. Ko zna sa kakvim se ti matorkama tamo vucaraš, zaboravio si da sam još uvijek sačuvala poruke što si pisao i broj tvoj, nemoj mnogo da lupetaš.
Od mojih 14 stalnih mušterija niko nije problema nikada u životu imao, a ti koji nisi ni došao kod mene si dobio nešto, opaa to mora da je magija.. sve u svemu lep poz i ne laprdaj mnogo, mogao bi ti broj završit tamo gdje ne bi smjeo. 🫠
Moze neki kontakt tvoj, kad si mi vec pred nosom da te opalim

I ti si svakom loncu poklopac, tko god napiše nešto loše o nekoj kurvi sa foruma, odmah staješ u njezinu obranu, nebitno o kojoj se radi i je li to napisano istina ili nije, misliš da će ti dat pičke džaba ako staneš u njihovu obranu jel?
Ne brini matori nećeš jebat ako ne platiš

Ma sta kazes , kad sam bio kod tebe imas tetovaze po rukama prsima i lijevoj nozi i stomacinu do zuba na vrata izlazis na kant , sreca tvoja nije nista ozbiljno kao infekcija , jedino sto mi ostalo po usnama kraste , posle mi se javljaju u privatnim porukama momci nema ko te nije jebavao bez kondoma i u picku i u usta i svrsavao ja budala pritao bez kondoma i lizao te po grudima ko zna koliko se tu muda počešalo taj dan . Pa vi ljudi idite kod ove lude drogirane koju tambura ko stigne
Sacekaj neki određeni period 3-4 sedmice - 5-6 mjeseci pa ćeš onda znati jesil šta dobio ili ne

Ti odjebi sa pickicama ne pisem ti nisi samo neiskusan vec i nedojeban a star nisam i picke ne trazim dzabe jebem ti kevu
Čim ovako svakome jebeš kevu vidim da nisi matorac, nego neodgojeno derište koje se nada da će džaba pičke dobit ako brani kurve.
Šteta po nas što ti stari u kevu svršio, da bar nije, onda bi svijet bi bio bolji za jednog manje neodgojenog glupana.
Aj sad kmeči i drkaj na poruke sa foruma

Raja, jel ima neko videe od onog para iz Sarajeva, sto su kacili na Balkanjizz??
Mala ima plave oci, crnu kosu, dobru guzu. Uziva dok se kara.
Na jednom videu im se bas glasno cuje TV u pozadini.
Volio vi doci do tih videa ako ima ko da podjeli. 😊😊

Znam sad ko je ovaj sjetih ga se, dosao si u iznajmljen stan sto sam iznajmila, bio si neobrijan sav dlakav kad sam ti rekla sa se istusiras ti si rekao tusirao sam se, a osjetio si se malo, i rekla sam ti da ne zelim s tobom nista ti si se nadrndao jer si dzaba dosao, ako si tako iskompleksiran sto sam te vratila nazad posle tog sto sam vidjela koliko vodis higjenu o svom drugaru dole ti fakat nisi dobar s glavom, okupaj se

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh