BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Jos me poceo vrjedjat, kao debela, idi jeb... tatu sa dildo, poceo slat slike nekih manekenki i kao kad budes kao one mozda ti i platim sat 150 km ili 100€ nebitno, pa mi posle pisao kolke su ti muzare de da vidim, blabla znas kako bolestan lik
Ma de nema on marke nek drka jebo mater svaki sto te kontaktira ako mu se ne svidjas desanka sakic i cao ljubomorni trebala si rec moze i kad dodje ti njemu umjetni

Ma budi pametna uzmi mu i 50km mater mu ja zguzim
I ti si svakom loncu poklopac, tko god napiše nešto loše o nekoj kurvi sa foruma, odmah staješ u njezinu obranu, nebitno o kojoj se radi i je li to napisano istina ili nije, misliš da će ti dat pičke džaba ako staneš u njihovu obranu jel?
Ne brini matori nećeš jebat ako ne platiš

I ti si svakom loncu poklopac, tko god napiše nešto loše o nekoj kurvi sa foruma, odmah staješ u njezinu obranu, nebitno o kojoj se radi i je li to napisano istina ili nije, misliš da će ti dat pičke džaba ako staneš u njihovu obranu jel?
I obicno su to likovi koji nemaju ni jednu napisanu recenziju. Nije ni cudo sto je ponuda ovakva kakva jest, pored ovakvih

BANJA LUKA☺️ Maja 26 godina/ 170-60-4 Nudim oral i klasiku seks, u mom smeštaju. Nikakvi xbonovi nisu potrebni. Plaćate kada dodjete Poziv ili whatsapp poruka za više informacija na 06680 9495

Ti odjebi sa pickicama ne pisem ti nisi samo neiskusan vec i nedojeban a star nisam i picke ne trazim dzabe jebem ti kevu

on ti je uvlakac, od onih sto odu i pricaju a ne jebu, to savjete dijeli to ovo to ono, a nezna retard da se ova o kojoj je rijec jos jebe po tuzli za 100 maraka, on hadnice misli da ja izmisljam, on nezna daje ona nepismena sto hajd i.nema vez, bitno da zna u pare, dakle rodjen je retardiran

hajko profesionalni savjtnik, paca da se isplace na krevetu pored neke cure.. pa haajko dragi nije problem platit 100-200e ali curi ili zeni koja lici na nest, koja nije na ovom nazovi 'nasem' nivou niskom, ova ciganka ti je tek prosle godine otkrila da postoji EGE idrugi oglasi osim bosanskih superoglasa gdje se oglasavala.. tupane

on ti je uvlakac, od onih sto odu i pricaju a ne jebu, to savjete dijeli to ovo to ono, a nezna retard da se ova o kojoj je rijec jos jebe po tuzli za 100 maraka, on hadnice misli da ja izmisljam, on nezna daje ona nepismena sto hajd i.nema vez, bitno da zna u pare, dakle rodjen je retardiran
U tebe se mati jebe za 100km a i sestra ako imas jer vise ne vrijede voooz.

H
hahaha svsku bas brani a nijednu ne poznajte. Advokaz za svaku. Zocno se nada fa ce dobit džabe. Vrlo prozitan

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh