maneken9994
Member
Ne odgovara na porukeCrnka je danas u Doboju, ima objava
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne odgovara na porukeCrnka je danas u Doboju, ima objava
Nisam jos stigla ,vozim pa ne stizem odg. Ubrzo odg. Na poruke za Doboj.Ne odgovara na poruke
Pozz javi se privatnoImam 3 broja za Brčko i 2 Orašje.. dajem uz naknadu ili razmjena za Tuzlu, Srebrenik, Gradačac
Cekam te godinu nikad ne mogu adoNisam jos stigla ,vozim pa ne stizem odg. Ubrzo odg. Na poruke za Doboj.
Crnka![]()
Mozes mozes hahahahCekam te godinu nikad ne mogu ado
Novi clan izgustas kuracPreporuka za Crnku,bio vise puta ,fizicki top,nepozuruje,izgustas sve po redu od glave do pete!
Poceli makroi hvalit svojeNovi clan izgustas kurac
Dovoljno sam luda ,da mi makro ne trebaPoceli makroi hvalit svoje
Ma sve vas prate vasi makroi od one Sare Tj Bojane pa nadalje momci vasi eto vi bez takvi nemozete i uvjek vucete za sobom takve da vas paze cuvaju cim nesto crijevo na lijevo ovde pisu romane ljubavneDovoljno sam luda ,da mi makro ne treba![]()
Vjeruj da grijesis. Kod mene nema problema,tako da mi ne treba niko poredMa sve vas prate vasi makroi od one Sare Tj Bojane pa nadalje momci vasi eto vi bez takvi nemozete i uvjek vucete za sobom takve da vas paze cuvaju cim nesto crijevo na lijevo ovde pisu romane ljubavne
To ti je prevaraPozz javi se privatno
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |