BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Bio sam kod ove Maja98 u BL,katastrofa,debela,pijana,kao dosao si kod mene,moja pravila.U fazonu zurim,nikad vise.
PozZz Mišo, inače se ne oglašavam, niti čitam komentare ovde jer me ne zanimaju, i zato što znam da ovde svega ima osim pravde, krivu Drinu niko nije ispravio 💁
Ali tebi moram odgovoriti, prvenstveno jer si novi član...
O meni se ovde pisalo svašta, od toga da tražim xbon, da se bavim prevarom, da ovo- da ono.
Ko god je bio kod mene zna moju ponudu, velika je laz da ne dozvoljavam dodire i da sam bahata, nasuprot vrlo sam komunikativna.
Svakome pre dolaska naglasim da nudim samo oral i klasiku seks.
Ko god je bahat, bezobrazan i ko god da misli da me je "kupio" za tih pola sata, a ne platio moje usluge koje naglasim pre dolaska, dobiče isto tako bezobrazno ponašanje od mene.
Što se tiče ljudi koji se žale da ne odgovaram na poruke, ja svaki dan primim 200+ poruka,a ne radim svaki dan, da sam samo na telefonu ne bih uspela da odgovorim, i prioritet su mi stalni klijenti koji imaju i moj privatan broj telefona. Kome nije jasno šta sam napisala nek mi se javi na whatsapp poslaću preko 30-40 poruka koje su mi napisali ljudi koji su bili i otišli od mene.
Od kad sam došla prvi put prošla sam od pretnji, praćenja, slanja "klijenata", klevetanja po ovom sajtu, slanja policije, i ništa me nije zaustavilo da ne ostanem ovde, pa neće ni ovo. Pozz i svako dobro 🍀

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh