Limamali12
Member
A jedino da ti pivu platim u gradu jer sve sto imam ti znaš već poodavno, Ena A. , Lidija i dotična maserka kod tržnice , ako ti ista od tog znaci samo reci…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jedino da ti pivu platim u gradu jer sve sto imam ti znaš već poodavno, Ena A. , Lidija i dotična maserka kod tržnice , ako ti ista od tog znaci samo reci…
Broj od Ene???A jedino da ti pivu platim u gradu jer sve sto imam ti znaš već poodavno, Ena A. , Lidija i dotična maserka kod tržnice , ako ti ista od tog znaci samo reci…
Prvo ako prijavis policiji da si uplatio xbon sa razlogom za prostituciju prvi ti dobijas kaznu jer je prostitucija zakonom zabranjena zato ovi uzimaju pare na budalama koje uplate xbonPrevare sa xbonom prijavite policiji , kontakt podrska xbon ce vam dati podatke gdje je uplacen.. tamo gdje je uplacen postoji email , broj telefona,ime i prezime i verifikovano je slikom licne karte ! Policija i pozatvarati te lopovcice kad njemu / njoj nakace i sto jest i nije ima da si jebe mater kad ga zatvore 6mj do 1god.
Prvo ako prijavis policiji da si uplatio xbon sa razlogom za prostituciju prvi ti dobijas kaznu jer je prostitucija zakonom zabranjena zato ovi uzimaju pare na budalama koje uplate xbonPrevare sa xbonom prijavite policiji , kontakt podrska xbon ce vam dati podatke gdje je uplacen.. tamo gdje je uplacen postoji email , broj telefona,ime i prezime i verifikovano je slikom licne karte ! Policija i pozatvarati te lopovcice kad njemu / njoj nakace i sto jest i nije ima da si jebe mater kad ga zatvore 6mj do 1god.
Ide, al ne prima nove, tako mi na tel rece neki danSta je s Almom Morino iz Mostara
Ide li itko kod nje
ima u Pragu, Becu, Berlinu, Lisabonu, Barseloni...Poozz raja dali znate neki salon da u njemu rade masažu sa hepy endom ,grad je nebitan ako ko šta ima pišite...
Kad sam reko nebitan grad mislio sam u BIH a ne da idem u druge države..ima u Pragu, Becu, Berlinu, Lisabonu, Barseloni...
Kad sam reko nebitan grad mislio sam u BIH a ne da idem u druge države..ima u Pragu, Becu, Berlinu, Lisabonu, Barseloni...
Dobrre,uredne pravo prava atmosfera sa njima,lak dogovor,sutra su u Sarajevu 063740646kakve su ove trbinjke jesil bio
ona sto stopa kraj put?Iskreno misljenje o Slavici iz Prnjavora, da li je imalo dobra. Da li se isplati naci sa njom. Hvala
A kako mislis na salon u BiH kada takve masaze u BiH nisu legalne.Kad sam reko nebitan grad mislio sam u BIH a ne da idem u druge države..
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|