BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Dadu sam placao 200 KM sad bih ladno dao 200 e a u odnosu na ove danasnje vrijedi i vise. 500 KM sa Dadom bi bilo realno.

Jebote dogovoris preko neta ove krave posalju slike kad dodjes na vrata ono neka istetovirana narkomanka sa silikonskom njuskom. Naguzis je i bacis 150 KM jos ako ti se digne . Zadnja tri puta bacene pare . To je 450 KM plus ostali troskovi.
Realno bi vrijedila ,top je bila ,ja bih sada za onu crnu u tibrinoj zgradi dao puno ...

druze debil je to.. slinavac..
Ja neznam sto se vi prepucavate s s ovim kladionicarima. Normalno ko podrzava X bon je propali kladionicar, "crkotina"", koja proba ubjedit sve da njemu ili nekom istrosenom kladioniracu , uplate za neki bon. Pa pas Vam majku jeba ako Vas ovakve budele, uzimaju kao brave. Ko oni nesto novo znaju, te ti si novi, pa da ti vjerujem, uplati prvi put X bon, da ti mogu vjerovat. Svaka vasa uplata je jedina dobit za smrdljive kladnivicare, koji s mamje pameti ....jebu Vas um...za pametne dosta.

Ja neznam sto se vi prepucavate s s ovim kladionicarima. Normalno ko podrzava X bon je propali kladionicar, "crkotina"", koja proba ubjedit sve da njemu ili nekom istrosenom kladioniracu , uplate za neki bon. Pa pas Vam majku jeba ako Vas ovakve budele, uzimaju kao brave. Ko oni nesto novo znaju, te ti si novi, pa da ti vjerujem, uplati prvi put X bon, da ti mogu vjerovat. Svaka vasa uplata je jedina dobit za smrdljive kladnivicare, koji s mamje pameti ....jebu Vas um...za pametne dosta.
gdje ti vidis prepucavanje.. a da treba pustit da uplacuju ovi sto pitaju dal je prevara - treba, dzaba se pise stalno da je sve to prevara i navlakusa samo sa razlicitim izgovorima.. al majmuni retardirani se valjda nadaju..

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh