BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Jedini jadnik koji mašta ovdje si ti, i to jadno maštaš da daš nekoj pički 250 eura da bude sa tobom 48 sati.
Nebih da se spustam na tvoj nivo(mada to radim ovim odgovorom) nauci da citas...nisam rekao da dam picki,kurvi da bude samnom...nego Sam rekao da za te pare mozes da uplatis vikend na planini I da provedes vikend sa "DJEVOJKOM" pickom nazovi kako hoces I guzis kad ti se digne

Nebih da se spustam na tvoj nivo(mada to radim ovim odgovorom) nauci da citas...nisam rekao da dam picki,kurvi da bude samnom...nego Sam rekao da za te pare mozes da uplatis vikend na planini I da provedes vikend sa "DJEVOJKOM" pickom nazovi kako hoces I guzis kad ti se digne
Nisi to i tako rekao ali nema veze, neka bude da je tako jer bi mi bilo drago da budeš normalan muškarac i da što ćeš umjesto kurvi dati novac ti ćeš sebi naći djevojku kao i svi normalni muškarci i otići sa njom na vikend sa tim novcem.
Tako svaki normalan muškarac i radi a ne da daje 300 km za sat nekoj kuraveli.

Ivan maric sa tvog profila je poco smrad a sad kazes konkurencija pisala....Bio si samo sa Almom to si mi pricao..sakle alma diktirala ti pisao...Jedino vas dvoje ste zarazeni prepolovili se poblijedili koristite drogu .jebem vasm sve pos pisku.sve ce bit ispitano pa ces pazit na koga udaras pizdo bijedni mislio si da mozes.

Lazovino karas je u supak sve lazes i necu rasprave ides u murju pa ces tamo pjevat i zasto zarazivatr ljude oboje
@hera hera jel' istina što ovaj Ivan Marić sada piše, kako si ga molila da te jebe bez kurtona i da daješ da te jebu bez kurtona ?
Ja sam mislio da si ti baš ok cura i da vrijedi sa tobom provesti ugodne trenutke.
Molim te izjasni se da znamo šta je istina a šta nije.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh