Broj za dogovor 063722515
063722515Pošalji mi u pp svoj broj da te nazovem da se dogovorimo. Dolazim u Mostar krajem tjedna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
063722515Pošalji mi u pp svoj broj da te nazovem da se dogovorimo. Dolazim u Mostar krajem tjedna.
Jesi umisljena supcinaOvo je forum o recenzijama za prostitutke i da se brojevi dijele a vi o cijena pisete svaki dan? Ja sam isao platio 200€ i sta sad moja stvar! Meni je bilo vrh vrhova
Orvo cura koristi parfem od 200/300km i mirisi i sva je top a ovdasnje kurve traze 100€ naprsce se rexonom sve mi drob izlazi kad dodjem ! Pozuri me nisam ni patike skinuo! Sta beljezgate gluposti i serete ! Bio sam u bg gdje sam dobio na viber katalog djevojaka od 150€ do 500€ gdje dodje ti na lokaciju neka mlada zvezda granda i manekenka neka i tako to! Svako za svoje pare guzi i placa sta hoce! Isto auto! Ja vozim auto od 70milja neko voza od 200milja! Sad on budala za mene! Neserite nego ako imate sta podijelite i gotovo!
Nema dokaza golubice moja, to ti konkurencija podmećeNek pokazu dokaz
Mene napadas sto dajem tvoi br a sad ga sama dajes, bokte al si blenatavaBroj za dogovor 063722515
063722515
Jedino da slikaju svoje raspadajuće kite i natekle glaviće pa da ih pokažu ovdje.Nek pokazu dokaz
Od tebe mi preslo sidoMene napadas sto dajem tvoi br a sad ga sama dajes, bokte al si blenatava
Nek uslikaju dokaz da sam ja bilo sta uradila u mene nalazi ko u bebiceJedino da slikaju svoje raspadajuće kite i natekle glaviće pa da ih pokažu ovdje.
Omda pjevaj tko je napisao da je prijavimNema dokaza golubice moja, to ti konkurencija podmeće
Ako ti jadnice mastas...ja ne. Zaobidji me I ti I ovi jadnici Koji Evo vec 200 stranica pisu sve sem onoga za sta je ovaj forum.Pazi da je ne pokupiš za cijeli vikend za 250 eura.
Isto kao što si ovu plaćao 300 km za sat pa si zadnjih par puta dobio malo popusta.
Poruka u temi "BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije" https://forum.ljubavni-oglasnik.net/threads/bosna-i-hercegovina-iskustva-recenzije.1408/post-179223
Pičke vam u kontinuitetu uzimaju iz džepova 150-200 eura za sat vremena a vi maštate o vikendima za taj novac.
Jedino @Zdravko_Herbiko može u Bosni karati za 60 km al' onda mu glavić bude k'o Cocin bubanj u fazi raspada.
Pretjerano skupo....za ovu lovu,pokupis trebu jebes cjeli vikend 48h....
Pokaži ih onda ovoj dvojici paćenika kamenjaraca da se napokon smire i da kada se izliječe da optužuju nekoga drugog a ne tebe i da ti ne tjeraju više klijentelu.Nek uslikaju dokaz da sam ja bilo sta uradila u mene nalazi ko u bebice
Tvoja pička je uredna i sočna, narode Lidu kad ližem navlaži joj pička sav u sokovima budem, ima i debele usne u pičke ono baš za cuclanjeNek uslikaju dokaz da sam ja bilo sta uradila u mene nalazi ko u bebice![]()
Stari frustrirani maloćunašu idi sa foruma, idi u starački domPokaži ih onda ovoj dvojici paćenika kamenjaraca da se napokon smire i da kada se izliječe da optužuju nekoga drugog a ne tebe i da ti ne tjeraju više klijentelu.
Vidiš li šta su ti uradili djevojko, razvlače te po forumu kao kuharica jufku za burek.
Iimas li broj od ove da odemPogledajte prilog 4470Je li neko bio kod nje?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|