BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ovo je forum o recenzijama za prostitutke i da se brojevi dijele a vi o cijena pisete svaki dan? Ja sam isao platio 200€ i sta sad moja stvar! Meni je bilo vrh vrhova
Orvo cura koristi parfem od 200/300km i mirisi i sva je top a ovdasnje kurve traze 100€ naprsce se rexonom sve mi drob izlazi kad dodjem ! Pozuri me nisam ni patike skinuo! Sta beljezgate gluposti i serete ! Bio sam u bg gdje sam dobio na viber katalog djevojaka od 150€ do 500€ gdje dodje ti na lokaciju neka mlada zvezda granda i manekenka neka i tako to! Svako za svoje pare guzi i placa sta hoce! Isto auto! Ja vozim auto od 70milja neko voza od 200milja! Sad on budala za mene! Neserite nego ako imate sta podijelite i gotovo!

Ovo je forum o recenzijama za prostitutke i da se brojevi dijele a vi o cijena pisete svaki dan? Ja sam isao platio 200€ i sta sad moja stvar! Meni je bilo vrh vrhova
Orvo cura koristi parfem od 200/300km i mirisi i sva je top a ovdasnje kurve traze 100€ naprsce se rexonom sve mi drob izlazi kad dodjem ! Pozuri me nisam ni patike skinuo! Sta beljezgate gluposti i serete ! Bio sam u bg gdje sam dobio na viber katalog djevojaka od 150€ do 500€ gdje dodje ti na lokaciju neka mlada zvezda granda i manekenka neka i tako to! Svako za svoje pare guzi i placa sta hoce! Isto auto! Ja vozim auto od 70milja neko voza od 200milja! Sad on budala za mene! Neserite nego ako imate sta podijelite i gotovo!
Jesi umisljena supcina

Pazi da je ne pokupiš za cijeli vikend za 250 eura.
Isto kao što si ovu plaćao 300 km za sat pa si zadnjih par puta dobio malo popusta.

Poruka u temi "BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije" https://forum.ljubavni-oglasnik.net/threads/bosna-i-hercegovina-iskustva-recenzije.1408/post-179223

Pičke vam u kontinuitetu uzimaju iz džepova 150-200 eura za sat vremena a vi maštate o vikendima za taj novac.
Jedino @Zdravko_Herbiko može u Bosni karati za 60 km al' onda mu glavić bude k'o Cocin bubanj u fazi raspada.
Ako ti jadnice mastas...ja ne. Zaobidji me I ti I ovi jadnici Koji Evo vec 200 stranica pisu sve sem onoga za sta je ovaj forum.

Nek uslikaju dokaz da sam ja bilo sta uradila u mene nalazi ko u bebice
Pokaži ih onda ovoj dvojici paćenika kamenjaraca da se napokon smire i da kada se izliječe da optužuju nekoga drugog a ne tebe i da ti ne tjeraju više klijentelu.
Vidiš li šta su ti uradili djevojko, razvlače te po forumu kao kuharica jufku za burek.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh