Lidija, imas broj tu na stranicama negdjeIma li netko broj od neke Mostar ili okolica mostara, jablanica, konjic...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lidija, imas broj tu na stranicama negdjeIma li netko broj od neke Mostar ili okolica mostara, jablanica, konjic...
Sumnjiv si ti,pratim tvoje kometare...
[/QUOTSumnjiv si ti,pratim tvoje kometare...
[/QUOTo ti neki astronom,pratiš kometa-reSumnjiv si ti,pratim tvoje kometare...
Osim lidijeLidija, imas broj tu na stranicama negdje
Iako jeste voljela bi da mi se javi savrsena je
imas viber imas njen broj javis se i to je to! Posalje ti ona sliku! Ako nas 10napisalo ds je sve top i dogoovoru st koji kurac uvijek se nadjete i pametujete nesto!Sumnjiv si ti,pratim tvoje kometare...
Šta nevalja u Lidije?Osim lidije
Koliko trazi lidija za full uslugu,zna li nekoŠta nevalja u Lidije?
Svašta smo pročitali ovdje…Šta nevalja u Lidije?
Di je ova lidija? , i ima li netko broj, imao sam davno ali nisam se s njom dogovorit mogaoŠta nevalja u Lidije?
100 km, sex u čku, svrsavanje u žvalje i lizanje šupkaKoliko trazi lidija za full uslugu,zna li neko
Imam jaDi je ova lidija? , i ima li netko broj, imao sam davno ali nisam se s njom dogovorit mogao
AlmaOsim lidije
Imas broj tu na stranicama prije sigurno, 100km, uzmes smještaj 20km, moze se dogovoritiDi je ova lidija? , i ima li netko broj, imao sam davno ali nisam se s njom dogovorit mogao
Pusti te priče, da ima sifilis, sidu ili šta god se spominjalo prije, javio bi se neki zarađeni Mostarac valjda i rekao: ej ljudi prestanite ići kod Lidije. Ja bio prije 10 dana, uredno sve. Jesi da je malo opaljena u glavi ali prči gaSvašta smo pročitali ovdje…
Možemo da posmatramo tako, ali sa druge strane, možemo i da kažemo kako nam to neko ipak jeste napisao ovdje ( ostaje nam neprovjereno da li je laž ili ne ) ili opet sa druge strane da neko nije otkrio. Opet ako je otkrio da mu do života nije a ne do toga da upozorava druge ili da ne zna sam od koga je to dobio. Rizik je. Ne znam, nisam pametan. Samo sam konstatovao da se puno pisalo i ništa više. Ne bih da griješim dušu jer je djevojka možda potpuno ok i super, a na poslijetku nikad i nisam zapravo bio sa njom jer nisam ni zalazio u MO. Ukoliko želiš ti napiši neku recenziju, po drugim je temama to neki običaj dok se samo u ovoj ustalila jedna jedina poruka koja glasi: “Može broj?”…Pusti te priče, da ima sifilis, sidu ili šta god se spominjalo prije, javio bi se neki zarađeni Mostarac valjda i rekao: ej ljudi prestanite ići kod Lidije. Ja bio prije 10 dana, uredno sve. Jesi da je malo opaljena u glavi ali prči ga
Da ima sidu, sifilis, klamidiju ili sta vec bi se znalo to je neupitnoMožemo da posmatramo tako, ali sa druge strane, možemo i da kažemo kako nam to neko ipak jeste napisao ovdje ( ostaje nam neprovjereno da li je laž ili ne ) ili opet sa druge strane da neko nije otkrio. Opet ako je otkrio da mu do života nije a ne do toga da upozorava druge ili da ne zna sam od koga je to dobio. Rizik je. Ne znam, nisam pametan. Samo sam konstatovao da se puno pisalo i ništa više. Ne bih da griješim dušu jer je djevojka možda potpuno ok i super, a na poslijetku nikad i nisam zapravo bio sa njom jer nisam ni zalazio u MO. Ukoliko želiš ti napiši neku recenziju, po drugim je temama to neki običaj dok se samo u ovoj ustalila jedna jedina poruka koja glasi: “Može broj?”…
LidijaKoga je bolja, Alma, lidija?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|