Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i mi trazimo tu u okolini Fojnice ako neko poznaje diskretnu djevojku da preporuciImali netko provjereno za kiseljak,busovača,vitez,travnik??
Ciji je to broj061 622 157
A ti si neki njen makro,to je ocito.To se ne radi tako,nije ovo "Sirano pijaca",ako je svi hvale znači da vrijedi po bilo kojoj logici
Mozel broj od te iz Tesnja u ppMa te iz Doboja su laznjaci, ko fol ne treba bon kod te Ivane al nikako dogovorit s njom kao ne moze nikako. Neko se zajebava izgleda. Kod one Mime fol ne treba bon al treba dopuna za rezervaciju...imas u Tesnju dobru za 150km. Cista uredna
Makro?Nidje veze,već ako hoće njene slike pošalje joj poruku u pp,ili ima broj objavljen milion puta pa vidi s njom,a ne sa mnom,s tobom,s njima.... Hoćeš da upoznaš curu,prvi uslov je da imaš muda za toA ti si neki njen makro,to je ocito.
Vidim da je branis,
Mada sam I za to da se privatnost sacuva.znaci niti imena niti privatne fotke il klipovi
Sumnjiv si ti,pratim tvoje kometare...Makro?Nidje veze,već ako hoće njene slike pošalje joj poruku u pp,ili ima broj objavljen milion puta pa vidi s njom,a ne sa mnom,s tobom,s njima.... Hoćeš da upoznaš curu,prvi uslov je da imaš muda za to
Lidija, imas broj tu na stranicama negdjeIma li netko broj od neke Mostar ili okolica mostara, jablanica, konjic...
Sumnjiv si ti,pratim tvoje kometare...
[/QUOTSumnjiv si ti,pratim tvoje kometare...
[/QUOTo ti neki astronom,pratiš kometa-reSumnjiv si ti,pratim tvoje kometare...
Osim lidijeLidija, imas broj tu na stranicama negdje
Iako jeste voljela bi da mi se javi savrsena je
imas viber imas njen broj javis se i to je to! Posalje ti ona sliku! Ako nas 10napisalo ds je sve top i dogoovoru st koji kurac uvijek se nadjete i pametujete nesto!Sumnjiv si ti,pratim tvoje kometare...
Šta nevalja u Lidije?Osim lidije
Koliko trazi lidija za full uslugu,zna li nekoŠta nevalja u Lidije?
Svašta smo pročitali ovdje…Šta nevalja u Lidije?
Di je ova lidija? , i ima li netko broj, imao sam davno ali nisam se s njom dogovorit mogaoŠta nevalja u Lidije?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|