Pozdrav, moze li mi iko ukratko opisati kako izgleda crnka sa Stupa? Hvala unaprijed
Super izgleda i ona i njena prijateljica.
Kulturne fine djevojke.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav, moze li mi iko ukratko opisati kako izgleda crnka sa Stupa? Hvala unaprijed
Koja je bolja?Super izgleda i ona i njena prijateljica.
Kulturne fine djevojke.
Moze broj od tih sa stupa bijo bi zahvalanSuper izgleda i ona i njena prijateljica.
Kulturne fine djevojke.
Pa brate dragi napisao si 36 poruka, Svaka poruka ti pocinje "Moze broj"Imali ko broj od onih dama u Rajlovcu pored puta
Ima ih stalno po 4 pored ceste
Što će ti broj? Staneš i pitaš koliko para...Imali ko broj od onih dama u Rajlovcu pored puta
Ima ih stalno po 4 pored ceste
Parkiraš auto kraj njih i spustiš prozor. Ako rade same će prići. Ako ne rade okrenuće se na drugu stranu.Video sam dve sede i puše cigarete kraj nekog zida oskudno odjevene na ulazu u Teslić, zna li neko nesto?
Parkiraš auto kraj njih i spustiš prozor. Ako rade same će prići. Ako ne rade okrenuće se na drugu stranu.
Slucajno sam ih primjetio i nisam bio sam. Pa reko da pitam na forumu zna li ko sta. Posto nisam iz Teslica.Parkiraš auto kraj njih i spustiš prozor. Ako rade same će prići. Ako ne rade okrenuće se na drugu stranu.
Treba mi broj jasam dalje malo da nedodem a nema ihŠto će ti broj? Staneš i pitaš koliko para...
Otkud je ova,,Ako ima dama djevojka diskretno i daje uredna viber 0038762926457
Ja tražim damu ili djevojku za sex ja nisam ženskoOtkud je ova,,
Jasam muškoOtkud je ova,,
rade one vrte se po teslicu poslednjih 15-20 dana..Slucajno sam ih primjetio i nisam bio sam. Pa reko da pitam na forumu zna li ko sta. Posto nisam iz Teslica.
na 316. strani imas brojTreba mi broj jasam dalje malo da nedodem a nema ih
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |