Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze broj od tih sa stupa bijo bi zahvalanSuper izgleda i ona i njena prijateljica.
Kulturne fine djevojke.
Pa brate dragi napisao si 36 poruka, Svaka poruka ti pocinje "Moze broj"Imali ko broj od onih dama u Rajlovcu pored puta
Ima ih stalno po 4 pored ceste
Što će ti broj? Staneš i pitaš koliko para...Imali ko broj od onih dama u Rajlovcu pored puta
Ima ih stalno po 4 pored ceste
Parkiraš auto kraj njih i spustiš prozor. Ako rade same će prići. Ako ne rade okrenuće se na drugu stranu.Video sam dve sede i puše cigarete kraj nekog zida oskudno odjevene na ulazu u Teslić, zna li neko nesto?
Parkiraš auto kraj njih i spustiš prozor. Ako rade same će prići. Ako ne rade okrenuće se na drugu stranu.
Slucajno sam ih primjetio i nisam bio sam. Pa reko da pitam na forumu zna li ko sta. Posto nisam iz Teslica.Parkiraš auto kraj njih i spustiš prozor. Ako rade same će prići. Ako ne rade okrenuće se na drugu stranu.
Treba mi broj jasam dalje malo da nedodem a nema ihŠto će ti broj? Staneš i pitaš koliko para...
Otkud je ova,,Ako ima dama djevojka diskretno i daje uredna viber 0038762926457
Ja tražim damu ili djevojku za sex ja nisam ženskoOtkud je ova,,
Jasam muškoOtkud je ova,,
rade one vrte se po teslicu poslednjih 15-20 dana..Slucajno sam ih primjetio i nisam bio sam. Pa reko da pitam na forumu zna li ko sta. Posto nisam iz Teslica.
na 316. strani imas brojTreba mi broj jasam dalje malo da nedodem a nema ih
iskustva?!! pa ono sto je potrebno napisat ovdje je da je neko bio kod te i te cure, cista i uredna ili ev. prljava, toliko paraa, ispostovala dogovor ili nije, javlja s ena broj ili nejavlja, a sad da pisemo ovdje druze da li mi je lizala jaja ili sisala prst... kako izgleda.. to nije tema za ovdje jer cura moze bit debela ali neko ko voli debele reci ce da je top a neko ko ih nevoli reci ce da nije nizasta.. milion puta se vec pisalo o curama koje jedni hvale a drugi kazu da to nije to.. i ode recenzija i tema u corsokak.. a ako volis citat takav materijal brate ima stivaa na internetu ili zamoli istomisljenike da ti pisu sve to privatno, ili ostavi svoj broj da te pozovu pa mozete i usmeno da pricate o tome...Hajde malo da pokrenemo na nešto ljepši način ovu temu. Pišite svoja najbolja iskustva, ako vam ne predstavlja problem, podijelite ih sa nama. Ne treba kontakt, ne treba da imenujete ili slično, samo napišete kako vam je bilo, šta vam se svidjelo, odnosno, šta nije. Može i najgore ako je zanimljivo ili duhovito. Ovo stvarno nije mjesto za neka prepucavanja i laži i dr. Želim ovim putem samo da apelujem na sve jer mi je inbox pun da ne odgovaram onima što samo napišu “imam br može razmjena” pa ne razmjene nikad, ali da mogu da potvrde oni što bi u prvoj poruci poslali da su bivali ispoštovani. I da, ne računa se pod broj nešto što je napisano milion puta na forumu ovdje. Svako dobro!!
pa pise ti...Otkud je ova,,
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |