Zoka_mostar
New member
Ima u mos kraj binga tamo uvecerDa li neko poznaje mjesta u kojima jos uvijek ima prostitucija pored ceste ,jer sjecam se jos perioda dok nisam poceo raditi bili je dosta takvih mejsta poznatih sirom drzave
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima u mos kraj binga tamo uvecerDa li neko poznaje mjesta u kojima jos uvijek ima prostitucija pored ceste ,jer sjecam se jos perioda dok nisam poceo raditi bili je dosta takvih mejsta poznatih sirom drzave
imam jaIma li neko kontakt od ove Nermine?
De ti nama reci za koliko se jebe, nema veze što je bolesna, dobra je, ošurit ćemo je prije karanja.na tome sto se jebe s 5 razlicith u 3 dana a jebalo je i bez kondoma dosta ekipe
Tazi 150 euraDe ti nama reci za koliko se jebe, nema veze što je bolesna, dobra je, ošurit ćemo je prije karanja.![]()
Kako kome nekom da i za 100Tazi 150 eura
Dobra je samo male ciceNisam ne brinidodjes pa se uvijerim
Sta nudi za tih 150 eura? Gleda li na sat? Jel valja čemu, mislim jel se trudi?Tazi 150 eura
kao sumo hrvaci u JapanuH
Kao da je neko tepsijom opalio po dupetu![]()
Nisam ne brinidodjes pa se uv
Pa nisam toliko lud dat 300 km za sat sexa.Nisam ne brinidodjes pa se uvijerim
Imas lu broj od te Emine ?Nermina al sad izgleda nije sa njom
NermineImas lu broj od te Emine ?
Ko su te sadNeko broj od grofice Pamy i plave Ramayane? Unaprijed zahvalan![]()
Druže ja te fino pitam šta nudi, a ti mi bacaš screenshot sa njenog story-a. To vidim tamo na instagramu i sam. Pitao sam te za uslugu. Šta ulazi u tih 150 eura! Da ne kažem: volil kurac makar ko majmun bananu.
Koje dvije?Pozzz..ima li ozbiljni na ovom forumu sve neka prepucavanja..pitam jeli neko bio sa dvije iz BL OGLASAVAJU SE NA sexs oglasima...
Joj video je letos, došla do stola reko' bona ajde dalje ha ha 200 kila ima fuj a dupeta nigde haha faca katastrofa vijugava linijica ba gdje su one napucane usnice sa IG hahaha jaoo jarani nije lako ha ha
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|