Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze li broj u pp?Imas li broj?
Šta će pačenik zeljan pažnje.. drugačije je izgleda ne može ni dobitja kad listam forum ovaj i čitam postove, samo preskačem od ovog SergioTacchini... To je sigurno opet onaj Ivan Marić degen.
Mozeli broj od nermineNermina Osmic desno, dobra kurva sve preporuke
I meni, hvalaMozeli broj od nermine
Nermina al sad izgleda nije sa njomKoja je ova sa vecom guzom ?
Gdje ima u šamcu?Ima, plavuša malo jača
Samopouzdanje*; iskače*...Juce sam bio lijep, frajer s lovom danas sam u modu da sam pametan. Bas mi podižes samo pouzdanje, prosto mi se ne ide odavde. Produžavam godisnji.
Napredujemo...edukacija je urodila plodom.blagodarimIskace li tebi sta osim glupih izjava?Od 36 poruka koje si napisao ne zna se koja je gluplja.
na cemu temeljis ovu tvrdnju?sta predlazes tu ilmu puna bolesti
moze li kontakt od Maje FojnicaNemam trenutno lonac nista pametnije. Jaja su mi puna ega trenutno, evo razmisljam gdje cu, posto sam s lovom. Da li da idem kod Crnke na sex, Maje u Fojnicu ili Marine na masazu. Da me isprazne.Jel ono Crnka danas u Sa, zna li neko?
Ako je neka zaražena pa neko napiše ok ali da zna sigurnona tome sto se jebe s 5 razlicith u 3 dana a jebalo je i bez kondoma dosta ekipe
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|