BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Znam gdje su ordinirale, samo neće im naša policija ništa osim deportovati ih. Problem je što ti možeš najebati. Eh sad kakva je tu šemu za stanove, da li uvijek iste koriste, je li onaj zna ko im renta, tj. je li u šemi s njima … ali skontaju komšije brzo, vjerovatno oni obavijeste policiju. I ove Brazilke imaju stanove. Možda mi je pametnije ubuduće ići kod onih koje se u hotelskim sobama.

Ja sam jednom bio na Stupu, u stanu bile dvije, udomaćile se, kineske neke ikone po zidu. Ali ono sumnjičave haos, tj. kao da kad ti njima pošalješ poruku da one proslijede gazdi, pa da on napiše odgovor. Kad mi je poslala sprat i stan, ja dosao ispred, ona silazi sa sprata iznad.. Da li je izašla ili imaju dva stana, hajd znaj.

Uglavnom, stojiš ispred zgrade 10 minuta dok sve s njima iskomuniciraš. Kad dođeš traže ti sliku. Ja se namjerno uslikao ispred sijalice, zamazao kameru da se ne vidi čisto lice.

Kasnije kad se otišla tuširat, ostavila telefon otkljucan, vidim neka chat grupa “Sarajevo Room 36”. I tu ta slika što sam poslao. Ali sve na kineskom, sreća pa bila ona ikona za delete pa skontam kako da obrišem sliku 🤣
Sve je to poprilicno uvezano u jedan lanac.

Ma jebes komsije..treb'o bih ja otici do tih kineskinja ili sta su vec..da im slozim stan pod rentu za manje para..a komsije ako misle u zgradi boraviti nek se strpe i na prsticima niz stepenice 🤣 Dobro meni dobro kinezima 😎
Treba čekat kad oni Rusi ponovo počnu sa dojavama bombi po školama. Pa onda obilazit prodavačice ljubavi jer će policija biti zauzeta drugim poslovima 🤣

Dve godine nisam bio pri sebi zbog tebe
ko me jebe kada cenim nekog vise od sebe
aj se kladimo da opet imas onaj izraz lica
kad ja pricam, a ti me kao ne razumes nista..

A ja to treba da razumem
jure me lepse od tebe, a sve su ruzne
izvini za sve lepo sto ti nikad nisam rek'o
zamenio sam tvoje telo mojom senkom..

Prebacio sam se na kumu..kumee..😎
Nick je top. Ideeeee elki daj zakuhaj, pricaj nam kako si upozno crnkinu nanu a ona ti rekla sto ti nisi znao, da je crnka slijepa i godinama sanja o tebi, nakon pada s konja. Dosla sofija mlada kucepaziteljka koja je otela tvoje srce i tako… a elki mladi, platio molera za crnkin stan, nije ni znao da je ona ustvari slijepa uopste, kad je na palama prema jahorinu pala s konja……

Pozdrav. Jel neko bio s Palomom i Baby u Mostaru, zanima me jel ono pozuruju i gledaju strogo na sat ili su opustene cure
J ako neko ima kontakt od Nermine nek se javi, instagram ili broj

Nick je top. Ideeeee elki daj zakuhaj, pricaj nam kako si upozno crnkinu nanu a ona ti rekla sto ti nisi znao, da je crnka slijepa i godinama sanja o tebi, nakon pada s konja. Dosla sofija mlada kucepaziteljka koja je otela tvoje srce i tako… a elki mladi, platio molera za crnkin stan, nije ni znao da je ona ustvari slijepa uopste, kad je na palama prema jahorinu pala s konja……
Ma druze bolje je ovako da se ne otvaram i ponovo pokrecem mrtvu i zavrsenu stvar..Das nekome sve dobijes nista..I onda ispliva sva ta laz te osobe na povrsinu u veoma kratkom roku..Neka je nek se trpa sigurno joj opet za nesto treba..
Samo da mi ne uvuce Sofiju u svoj lazni svijet.
😎

Ma druze bolje je ovako da se ne otvaram i ponovo pokrecem mrtvu i zavrsenu stvar..Das nekome sve dobijes nista..I onda ispliva sva ta laz te osobe na povrsinu u veoma kratkom roku..Neka je nek se trpa sigurno joj opet za nesto treba..
Samo da mi ne uvuce Sofiju u svoj lazni svijet.
😎
Al hajd sve na stranu..slup'o sam oba vozila pa moram upratiti da neko od jebaca zaplace na parkingu 😎🤣

I jos samo ovo..Moji bivsi drugovi dobro mi se napusite kurca u usta vam se naserem znate vec koji ste..fino ubrzavate korak jer ste uvijek picke bili..i dalje pazite kuda hodate jer noc je tri puta okrutnija od dana..
L.p. Elki 😎

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh