Znam gdje su ordinirale, samo neće im naša policija ništa osim deportovati ih. Problem je što ti možeš najebati. Eh sad kakva je tu šemu za stanove, da li uvijek iste koriste, je li onaj zna ko im renta, tj. je li u šemi s njima … ali skontaju komšije brzo, vjerovatno oni obavijeste policiju. I ove Brazilke imaju stanove. Možda mi je pametnije ubuduće ići kod onih koje se u hotelskim sobama.
Ja sam jednom bio na Stupu, u stanu bile dvije, udomaćile se, kineske neke ikone po zidu. Ali ono sumnjičave haos, tj. kao da kad ti njima pošalješ poruku da one proslijede gazdi, pa da on napiše odgovor. Kad mi je poslala sprat i stan, ja dosao ispred, ona silazi sa sprata iznad.. Da li je izašla ili imaju dva stana, hajd znaj.
Uglavnom, stojiš ispred zgrade 10 minuta dok sve s njima iskomuniciraš. Kad dođeš traže ti sliku. Ja se namjerno uslikao ispred sijalice, zamazao kameru da se ne vidi čisto lice.
Kasnije kad se otišla tuširat, ostavila telefon otkljucan, vidim neka chat grupa “Sarajevo Room 36”. I tu ta slika što sam poslao. Ali sve na kineskom, sreća pa bila ona ikona za delete pa skontam kako da obrišem sliku