Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opa stara ekipa, jel i Elki tu on ima ulogu muza koji ide na posaoUtorak (sutra) od 15h Crnka i Sofija u Sarajevu, trojke i mogucnost posebno sa jednom ili sa drugom. 066-141-783
Pisati na wa.![]()
Imaju dvije sto fataju na tu foru, znam o kome pricasLjudi moji , da vam kazem vec dva mjeseca sam aktivan na ovom forumu bio sam sa nekoliko ku*ava ali nadjem jednu sa pocetka maja nije bitno odakle i koje kad sam dosao prvi put kod te jedne mislio sam jos jedna te ista kao ostale al prvi put doceka me kao zna citav zivot te nisu ni pare bitne kako je dogovoreno, ispricam se sa njom opusteno , te ponudi me da prespavam kod nje noc , kaze ti si drugaciji ozbiljan poseban idt ... posle prvog susreta javlja se prva preko whatsappa kaze poseban sam , ajd sad povjerujem u to , pa kad cemo se naci opet , kao prekidam da se bavim kurvanlukom da se druzim budalama raznim . Kao zivim teskim zivotom , depresija bijeda treba joj neko poseban i tako sve pa mala novcana pomoc pa ce se prestati ovim baviti , pa i druzili smo se 10 15 dana onako bas top da kazem nisam se oko nje potrosio nesto da je odrala , ali onda kaze nece ovo da prekine nece nista drugo da radi to joj je jedini izbor , pa onda salje slike sa drugim muskarcima uz pitanje kakav ti ovaj izgleda i kako jebe , onda pomislim u sebi : kurva je kurva , zenu ko ima pravu svoju to je najvece bogatstvo nijedaa kurva to nemoze da zamjeni , zato kazem sa koliko god kurava bili nemoze da zamjeni onu pravu zenu sve ostalo je sviranje kurcu i ovaj forum i kurvanluk uopste nemoze se novcem sve kupiti sto hocete zato vise niti me ovo zanima ovaj forum i sve ostalo sto uz njega dolazi. Od ovoga nema zivota niti srece , zato samo da vas pozdravim zivi mi bili vi i sve najbolje
Ma jebi im majku sve su iste , od kurve se ne ziviImaju dvije sto fataju na tu foru, znam o kome pricas![]()
Elki se presaltao na drugu, odnosno trecu, nisi u toku??Opa stara ekipa, jel i Elki tu on ima ulogu muza koji ide na posao
Jbg nezam tacno na koju mislisElki se presaltao na drugu, odnosno trecu, nisi u toku??![]()
Jebeno. Mada nema ništa još u medijim.Veceras je policija napravila igranku ovim Ruskinjama/ Kineskinjama na Stupu, ispred Tibre i preko puta u onoj zgradi kod Inine pumpe, da nisam kasnio na termin sada bi ovo pisao iz centralnog![]()
U kojoj je to epizodi bilo, ima li gdje reprizaElki se presaltao na drugu, odnosno trecu, nisi u toku??![]()
Od Gazproma desno se nije moglo proci, kod Mujanic mesare, za 15 minuta dok sam krug napravio sve je bilo cisto, brza akcija vjerovatno, a sa druge strane je bio zatvoren parking kod one teretane prije Inine pumpe, sve je trajalo 10-15 minuta, imam i poruke gdje pisu da im je policija u stanu.Jebeno. Mada nema ništa još u medijim.
A i oni bi se trebali skontat ili sve rastjerati ili nastaviti praviti da ne znaju šta se dešava.
idi ti nekom popu ili hodziLjudi moji , da vam kazem vec dva mjeseca sam aktivan na ovom forumu bio sam sa nekoliko ku*ava ali nadjem jednu sa pocetka maja nije bitno odakle i koje kad sam dosao prvi put kod te jedne mislio sam jos jedna te ista kao ostale al prvi put doceka me kao zna citav zivot te nisu ni pare bitne kako je dogovoreno, ispricam se sa njom opusteno , te ponudi me da prespavam kod nje noc , kaze ti si drugaciji ozbiljan poseban idt ... posle prvog susreta javlja se prva preko whatsappa kaze poseban sam , ajd sad povjerujem u to , pa kad cemo se naci opet , kao prekidam da se bavim kurvanlukom da se druzim budalama raznim . Kao zivim teskim zivotom , depresija bijeda treba joj neko poseban i tako sve pa mala novcana pomoc pa ce se prestati ovim baviti , pa i druzili smo se 10 15 dana onako bas top da kazem nisam se oko nje potrosio nesto da je odrala , ali onda kaze nece ovo da prekine nece nista drugo da radi to joj je jedini izbor , pa onda salje slike sa drugim muskarcima uz pitanje kakav ti ovaj izgleda i kako jebe , onda pomislim u sebi : kurva je kurva , zenu ko ima pravu svoju to je najvece bogatstvo nijedaa kurva to nemoze da zamjeni , zato kazem sa koliko god kurava bili nemoze da zamjeni onu pravu zenu sve ostalo je sviranje kurcu i ovaj forum i kurvanluk uopste nemoze se novcem sve kupiti sto hocete zato vise niti me ovo zanima ovaj forum i sve ostalo sto uz njega dolazi. Od ovoga nema zivota niti srece , zato samo da vas pozdravim zivi mi bili vi i sve najbolje
Strana 2605 listaj i upratit cesU kojoj je to epizodi bilo, ima li gdje repriza![]()
Ne idem vise nikomidi ti nekom popu ili hodzi![]()
Znam gdje su ordinirale, samo neće im naša policija ništa osim deportovati ih. Problem je što ti možeš najebati. Eh sad kakva je tu šemu za stanove, da li uvijek iste koriste, je li onaj zna ko im renta, tj. je li u šemi s njima … ali skontaju komšije brzo, vjerovatno oni obavijeste policiju. I ove Brazilke imaju stanove. Možda mi je pametnije ubuduće ići kod onih koje se u hotelskim sobama.Od Gazproma desno se nije moglo proci, kod Mujanic mesare, za 15 minuta dok sam krug napravio sve je bilo cisto, brza akcija vjerovatno, a sa druge strane je bio zatvoren parking kod one teretane prije Inine pumpe, sve je trajalo 10-15 minuta, imam i poruke gdje pisu da im je policija u stanu.
Jebes ih evo veceras opet rade po starom
Dve godine nisam bio pri sebi zbog tebeOpa stara ekipa, jel i Elki tu on ima ulogu muza koji ide na posao
Sve je to poprilicno uvezano u jedan lanac.Znam gdje su ordinirale, samo neće im naša policija ništa osim deportovati ih. Problem je što ti možeš najebati. Eh sad kakva je tu šemu za stanove, da li uvijek iste koriste, je li onaj zna ko im renta, tj. je li u šemi s njima … ali skontaju komšije brzo, vjerovatno oni obavijeste policiju. I ove Brazilke imaju stanove. Možda mi je pametnije ubuduće ići kod onih koje se u hotelskim sobama.
Ja sam jednom bio na Stupu, u stanu bile dvije, udomaćile se, kineske neke ikone po zidu. Ali ono sumnjičave haos, tj. kao da kad ti njima pošalješ poruku da one proslijede gazdi, pa da on napiše odgovor. Kad mi je poslala sprat i stan, ja dosao ispred, ona silazi sa sprata iznad.. Da li je izašla ili imaju dva stana, hajd znaj.
Uglavnom, stojiš ispred zgrade 10 minuta dok sve s njima iskomuniciraš. Kad dođeš traže ti sliku. Ja se namjerno uslikao ispred sijalice, zamazao kameru da se ne vidi čisto lice.
Kasnije kad se otišla tuširat, ostavila telefon otkljucan, vidim neka chat grupa “Sarajevo Room 36”. I tu ta slika što sam poslao. Ali sve na kineskom, sreća pa bila ona ikona za delete pa skontam kako da obrišem sliku![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|