Imaš meneTi bar imaš onog drugog zanimljivog, ja više ni njega ni Marijola![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš meneTi bar imaš onog drugog zanimljivog, ja više ni njega ni Marijola![]()
Bolja ti je bila ona stara profilna.Imaš mene![]()
Patak, ona je vec na moruMadMax kad če tajnica na more Pitam za Patka
Časti Patka sa dva deca vina ondaPatak, ona je vec na moru![]()
Brad PatakOdlično kad dođe u Istru ima moju pažnju jest da nisam brad pitt ali Patak
noocLaku noč
Hahahah top ako si tako tumacis ali ipak je uzrok to sto ste dosadni i neinspirativni likovi koji mi ne mogu drzati paznju duze od dva postaJel ovo konacni pad velike Sig?![]()
Muza daje inspiraciju umjetnicima, sa krive strane gledaš problem. Baš svi nevaljaju a ti si superHahahah top ako si tako tumacis ali ipak je uzrok to sto ste dosadni i neinspirativni likovi koji mi ne mogu drzati paznju duze od dva posta
E i molim te ne guraj nos u tudi zivot nepoznatih ljudi tko sto radi i zasto... To nije zajebancija... Samo je iritantno![]()
I onda meni kazu da sam osjetljiv i preozbiljno sve shvacam. Hmm daaaHahahah top ako si tako tumacis ali ipak je uzrok to sto ste dosadni i neinspirativni likovi koji mi ne mogu drzati paznju duze od dva posta
E i molim te ne guraj nos u tudi zivot nepoznatih ljudi tko sto radi i zasto... To nije zajebancija... Samo je iritantno![]()
I btw, ako jos nisi/niste shvatili zaboli me sto ti je/vam je iritantno, isto kako je i vama prema meni. Interesantno kako se stvari brzo promjene kada na ljudima upotrijebis isti obrazac ponasanja, kako se oni ponasaju prema tebi. Odmah postanu jako ozbiljni i direktni hahaahahaa.Hahahah top ako si tako tumacis ali ipak je uzrok to sto ste dosadni i neinspirativni likovi koji mi ne mogu drzati paznju duze od dva posta
Zna ona isto srat i izazivat ali ne priznajeI btw, ako jos nisi/niste shvatili zaboli me sto ti je/vam je iritantno, isto kako je i vama prema meni. Interesantno kako se stvari brzo promjene kada na ljudima upotrijebis isti obrazac ponasanja, kako se oni ponasaju prema tebi. Odmah postanu jako ozbiljni i direktni hahaahahaa.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|