Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da... Manje nego ti...Polako Jucie, rekla je da ce pazi sad. "Vjerojatno biti sve manje i manje ovdje"![]()
Pa nas dvoje veze ista linija, ako nema tebe nema ni mene.Pa da... Manje nego ti...
Pa ima izborPolako Jucie, rekla je da ce pazi sad. "Vjerojatno biti sve manje i manje ovdje"![]()
Patak se ograđuje ja sam svoja ustanovaSta cu kad vise nema gotovo nitko zanimljiv...
Prestanes skroz dolaziti i ulozis to vrijeme u nesto puno pametnije i korisnije. Al nemres ti bez publikeSta cu kad vise nema gotovo nitko zanimljiv...
Pa SIG je uvijek dobro došlaPrestanes skroz dolaziti i ulozis to vrijeme u nesto puno pametnije i korisnije. Al nemres ti bez publike
Naravno... Ali mi je publika jako dosadna i nezanimljiva i to me jebe... Niste kao na koncertu Mate Mise Kovaca... Nemam inspiraciju... Eventualno ako se pojavi netko zanimljiv... Odnosno Marijole... Caos..Prestanes skroz dolaziti i ulozis to vrijeme u nesto puno pametnije i korisnije. Al nemres ti bez publike
Ja pijem samo bijelo vino Ti Mate mišo kovač ehNaravno... Ali mi je publika jako dosadna i nezanimljiva i to me jebe... Niste kao na koncertu Mate Mise Kovaca... Nemam inspiraciju... Eventualno ako se pojavi netko zanimljiv... Odnosno Marijole... Caos..
Znao sam jednog Matu i mišu i kovačaJa pijem samo bijelo vino Ti Mate mišo kovač eh
Eto i sta onda imam dolazit viseNaravno... Ali mi je publika jako dosadna i nezanimljiva i to me jebe... Niste kao na koncertu Mate Mise Kovaca... Nemam inspiraciju... Eventualno ako se pojavi netko zanimljiv... Odnosno Marijole... Caos..
Tesko.Polako Jucie, rekla je da ce pazi sad. "Vjerojatno biti sve manje i manje ovdje"![]()
Neki novi valovi moždaJel ovo konacni pad velike Sig?![]()
Pa ona ima vise nego dovoljno klijenata i bez ovog forumaTesko.
To bi bilo kao da kurva odbije klijenta, a taman joj trebaju novci za rezije.
Pa ne treba baš toliko plitko morski psi znaju plivati i u tim vodamaTesko.
To bi bilo kao da kurva odbije klijenta, a taman joj trebaju novci za rezije.
Ne kazem ja da nema.Pa ona ima vise nego dovoljno klijenata i bez ovog foruma![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|