Patak
Well-known member
Laku noč nogama ovaj MaserkaLaku noc svi ostali nemojte se svadjat dok me nema volite se![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Laku noč nogama ovaj MaserkaLaku noc svi ostali nemojte se svadjat dok me nema volite se![]()
A koji ti kurac tu trazis?Ajde sad iskreno odgovorite. Patak, Ventura, Werdum, Sisata i guzata......
koji k....c ovdje tražite?
Da li vam je ovako preko interneta vrhunac sexa ili se samo doosađujete pa ovdje trkeljate bez veze?
Da naravno da cete se sad udružiti i obasuti me svime i svacime.
nevjerojatno hahaha. sigi ti si tu stvarno kraljica iq-aAjde sad iskreno odgovorite. Patak, Ventura, Werdum, Sisata i guzata......
Da li vam je ovako preko interneta vrhunac sexa ili se samo doosađujete pa ovdje trkeljate bez veze?
traži kurac hahaA koji ti kurac tu trazis?
ja sam tu da dosađujem drugimaAjde sad iskreno odgovorite. Patak, Ventura, Werdum, Sisata i guzata......
a ja baš htio prešutit više bi ga to iznenadiloA koji ti kurac tu trazis?
Sutra idem s tobom na ppdobar si ti venti
možda i uvrijediloa ja baš htio prešutit više bi ga to iznenadilo![]()
Ne, dolazio me tri dana cekat tu dok me nije bilo i evo sad sam tua ja baš htio prešutit više bi ga to iznenadilo![]()
Ti si tu jer ti je to vrhunac sexualnog dometaja sam tu da dosađujem drugima
a i ti vidim jebešTi si tu jer ti je to vrhunac sexualnog dometa
bolje da ti ne kažem što sve ja pročitamE ljudi odoh na odmor...tu u clanovima sam umjesto "Planki" procitala "Plenki"...
Tebi ovdje i jutro i noc proveden dan.Laku noć
Sisata i guzata ili kako te forum freekovi zovu "Sig"..laka ti noć uz svoje forum fanove.E ljudi odoh na odmor...tu u clanovima sam umjesto "Planki" procitala "Plenki"...
Imašli ti život osim ovog foruma?Laku noć
Ja kurac ne tražim. Vjerovatno niti ti. Da ga tražiš imala bi ga i bez ovog foruma.A koji ti kurac tu trazis?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|