maserkasplit
Well-known member
A e bas .. imam jos samo gigabajt free od maksimalnih 15 nakon toga prestanu dolazit mailovi pa da se i to popuni da sve grupno ocistimbio ti prazan inbox pa si htjela malo tipkanja??![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A e bas .. imam jos samo gigabajt free od maksimalnih 15 nakon toga prestanu dolazit mailovi pa da se i to popuni da sve grupno ocistimbio ti prazan inbox pa si htjela malo tipkanja??![]()
Nije moguče,al je mogućeJel to moguče hm
ode i to večerasA e bas .. imam jos samo gigabajt free od maksimalnih 15 nakon toga prestanu dolazit mailovi pa da se i to popuni da sve grupno ocistim![]()
ove guzice ti nedaju mira baš hahahBudes brisao ti suze dok te budem jebao sombrericu maleni
Taman.dosta mi gigaA e bas .. imam jos samo gigabajt free od maksimalnih 15 nakon toga prestanu dolazit mailovi pa da se i to popuni da sve grupno ocistim![]()
yesNije moguče,al je moguće![]()
Ma nece haha a i isto je nemam namjeru vise odgovarat ima jutra uz kavu sad je vrime za odmor dug je dan bioode i to večeras
i meni, umorio se od tipkanjaMa nece haha a i isto je nemam namjeru vise odgovarat ima jutra uz kavu sad je vrime za odmor dug je dan bio
satralo mei meni, umorio se od tipkanja![]()
Hahahai meni, umorio se od tipkanja![]()
A mis mali .. promijeni rukusatralo me
obje su u pogonu, još jedna će mi možda zatrebatHahaha
A mis mali .. promijeni ruku![]()
Daaaaa...Na ovo Sigi moja..
Ostavljam vas, laku noc ljudovi...
SIG jedan dan u poznatoj kafani...
ako danas nisam napisao više od Sig vjv nikad nećuobje su u pogonu, još jedna će mi možda zatrebat![]()
Ti i patka ste u konkurenciji za tron...ako danas nisam napisao više od Sig vjv nikad neću
još kod mene nema copy pasteTi i patka ste u konkurenciji za tron...
![]()
Na tronu ima mjesta i.za kraljicu Kralj bez kraljice ne ideTi i patka ste u konkurenciji za tron...
![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |