Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kazes joj prvo kakvu masazu zelis, odradi ona sve i vise od toga, opusti ti telo total. Pita te kako tiZanima me i to drkanje sisama jel se podrazumeva ili se doplacuje kod Irine?
Matorka je Natalija, nataAnu, Miu i Milicu preporučujem, Nataliju ne znam, matorku koja radi nisam isprobao. Srećno brate!
Da li ona radi Oral ili nesto vise?Bio sam sad kod Irine u Zemunu. Žena od 53 god ali dobro utegnuta. Prvi put sam bio i dobio masažu sa drkom izmedju sisa. Nisam skoro video veće i lepše prirodne grudi. To zadovoljstvo je 5k
Jel dozvoljava da je diraš tokom masaže??Kazes joj prvo kakvu masazu zelis, odradi ona sve i vise od toga, opusti ti telo total. Pita te kako ti
se svidjala masaza i ako ne kazes "bila bi bola za zavrsnicom" ona ti kaze "hajde ali samo brzo,
evo da te motivisem" i izbaci sise. Onda ako je u fazonu i pricali se o sexu, ponudi ti i da izdrka sisama.
Moze kontakt od Irine?Kazes joj prvo kakvu masazu zelis, odradi ona sve i vise od toga, opusti ti telo total. Pita te kako ti
se svidjala masaza i ako ne kazes "bila bi bola za zavrsnicom" ona ti kaze "hajde ali samo brzo,
evo da te motivisem" i izbaci sise. Onda ako je u fazonu i pricali se o sexu, ponudi ti i da izdrka sisama.
Ne samo masaza i drk sisamaDa li ona radi Oral ili nesto vise?
Masaza nikakva, ali je riba bruka dobro gradjena. Visoka, zgodna, guza bomba ali usluga prosekPozdrav kolege.Zanima me kakva je masaza na Vracaru, kod te cure iz Loznice, jel bio neko? Planiram sutra da je posetim
Masaza nikakva, ali je riba bruka dobro gradjena. Visoka, zgodna, guza bomba ali usluga prosek
Imal ko njen kontakt ?Masaza nikakva, ali je riba bruka dobro gradjena. Visoka, zgodna, guza bomba ali usluga prosek
kod Irine u Zemunu,,,samo da mi je znati da li joj je zavukao ruku u gacice?Jel kod Cece matorke?![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|