Kilimandzaro
New member
Drugari, kakva je Natalija u Aurori, ako bi mogao brz odgovor bio bih zahvalan, ona je slobodna za veceras? Hvalaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Natalija je buckasta sa velikim sisamaDrugari, kakva je Natalija u Aurori, ako bi mogao brz odgovor bio bih zahvalan, ona je slobodna za veceras? Hvalaaa
Zar se ne zove Milica?Natalija je buckasta sa velikim sisama![]()
Visoka, veće sise, nosi naočare? Meni su rekli da je to Milica.Rekose mi Natalija
Anu, Miu i Milicu preporučujem, Nataliju ne znam, matorku koja radi nisam isprobao. Srećno brate!Ne znam ni jedna kako izgleda
Otkazao sam za danas, iskrsla mi je druga kombinacija. Necu za prvi put onda da eksperimentisem, poslusacu preporukeAnu, Miu i Milicu preporučujem, Nataliju ne znam, matorku koja radi nisam isprobao. Srećno brate!
Inace kodd ruskinje sa ege sam bio ranije, Samuel je pricao o nuru, pa da kazem da pravo nuru iskustvo sa posebnim uljima od algi i na dusheku nema ni kod nje. Cena je jacha za masazu i necu ponoviti jer sta bih novo mogao da vidim/dozivim, ali kao iskustvo je ok, stan je salonac i lep i prostran, kao i krevet, tusiranje obavezno, masira skroz gola. Ona je lepuskasta, jedra, inteligentna, ima i zato malo ortacki nadrkaniji stav, jer zna da se ona pita. Vratila me na peskir, jer nisam skroz ledja obrisao kako ona misli da treba. To me malo smorilo , kao i to sto je ona otisla posle mene da se istusira, jbg, ocekujem da je ona spremna full kad udjem. Nije rastezala, tako da je to ok, a i posle se ponudila da mi ona opere ledja, sto je ok gest. Lepo prica engleski i sporazumevanje je lako,
Meni je kad sam bio da neće biti tu 12 danaIma li neko info sta se desava sa Stasom, da li je promenilo broj? Nedostupna je vec neko vreme a i poruke joj ne stizu. Broj koji imam je +381677699137
Onda je to neka nova ili možda ova matorke koju ne znam. I ja sam bio kod ove triAnu, Miu i Milicu preporučujem, Nataliju ne znam, matorku koja radi nisam isprobao. Srećno brate!
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|