NEMKE CRSN
Active member
Inače ima pirsing na obe bradavice. To ne piše u oglasu, i ne vidi se na slikama. Lepo izgleda. Mada je meni bolje bez. Al dobro, možda je nekome to bitnoNisam brate. Po sisama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Inače ima pirsing na obe bradavice. To ne piše u oglasu, i ne vidi se na slikama. Lepo izgleda. Mada je meni bolje bez. Al dobro, možda je nekome to bitnoNisam brate. Po sisama.
Svuda važi zakon ponude i potražnje: kako kod plaćenog seksa, tako i kod neplaćenog seksa, ali i kod dugoročnoh veza.Kada smo se već dotakli teme o "transicama" ... Do pre godinu dana, gotovo sve trans su bile isključivo pas... Sada pola njih nudi samo akt...Da li se naglo povećao broj muškaraca sa sklonostima prema njima, ili su oduvek postojali u većem broju, a da su sada samo isplivali, ko će ga znati
ali definitivno je da i u tom delu ovog sporta važi zakon ponude i potražnje
![]()
Slika sa oglasa nije njena, nego nekog modela.Ovu sam hteo da posetim dok je jos radila na Labudovom Brdu
Al uvek bila nedostupna
Proveri malo forum, mislim da sam procitao lose recenzije o njoj
Vujadinu Savicu dupe je već ispomerano i to ne samo sprdnjom.Uopšte mi nisu jasni muškarci koji mogu sa tzv. "transicama", tj. specifičnom podvrstom pedera.I to pored toliko Brazilki kojih ima ko pleve po Beogradu?
Verujem da uopšte ti nisi peder, samo vrvtn nemaš nikakve kriterijume. Kao što ni Vujadin Savić skoro sigurno nije peder. Muškarci koji su SIMP-ovi i oni koji nemaju nikakve kriterijume nam svima OBESMIŠLJAVAJU, UNIŠTAVAJU tržište muško-ženskih seksualnih veza jer takvo ponašanje jednog dela muškaraca stvara apsurdno tržište prodavaca i preveliku asimetriju moći između žena i muškaraca u korist žena. Zato je potrebno i poželjno takve muškarce javno sramotiti: Vujadinu Saviću svi trebaju dupe da ispomeraju sprdnjom na njegov račun.![]()
Apsolutno tacno ni sam ne bih bolje napisao i onda ove placipicke tipa kaprio,ivanxxxx,felix007,slobodnjak polugej simp lobi drze predavanje o kurvamaSvuda važi zakon ponude i potražnje: kako kod plaćenog seksa, tako i kod neplaćenog seksa, ali i kod dugoročnoh veza.
Problem je što u modernom, liberalnom društvu simp epidemija i muškarci koji nemaju nikakve kriterijume (od kojih jedan manji % njih pristaju da budu sa pederčinom samo zato što LIČI na žensko) stvaraju preveliku asimetriju moći između muškaraca i žena, to onda kolabira tržišni mehanizam seksualno-romantične razmene i rezultat toga su niskokvalitetne i skupe eskort usluge, ali i brdo prosečnih i ispodprosečnih devojaka koje polažu prava na znatno nadprosečne muškarce za seks i za vezu.
Bio sam kod nje bas dok je bila u bgd dal labudovo dal petlovo jebem li ga.Debela plavusa nema veze sa fotografijama.Pusi samo sa kondomom i to tako da ga stavi u usta i onda pocne da sere o svemu i svacemu samo da prodje vreme,jedna od losijih uslugaOvu sam hteo da posetim dok je jos radila na Labudovom Brdu
Al uvek bila nedostupna
Proveri malo forum, mislim da sam procitao lose recenzije o njoj
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|