marinovac001
New member
Kakvo je vase iskustvo sa Azijatkinjama? Hteo bih neku do 70e pola sata u Beogradu. Ako ima neko preporuku sa linkom bilo bi super.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uh! Bas dobra.zna neko nesto o ovoj?
javi nam brat, ako si ovde nesta uradio... izgleda dobro ako nije fake naravno...![]()
Jel bio neko?
Ova ladno jos radi...Slike lazne uzivo ruzna ko lopov,jebo pre par godina ali je tako ponizna i pristaje na sve valjda svesna svoje ruznoce i pritom prosipa pricu kako je emancipovana,govori engleski i nemacki i jos ako se dobro secam predaje negde..Uglavnom zaobiciUh! Bas dobra.
Ali bas. Bar na slikama.
Dajte utiske...![]()
Turkovicdobri slobodnjak, postujem komentar.
ajde ljudi da batalimo sve to vec vise, jel gusi se forum sa time.
Popicu pivo sa pondrovcem nekada ispred mini maxi negde u kurcetini... Neka ostane i pundrevac... nesmeta on meni kad me vec voli. ima on ovde i nesta pametno da kaze samo ako hoce.. gotova prica
lep vikend braco
srdacno
vas sheki sheki TURKOVIC![]()
Pisao sam ovoj da se raspitam. Ima tu sliku na wa i ne traži pare unapred, ali zgleda da ne radi čak ni oral, samo klasika 100e pola sata.javi nam brat, ako si ovde nesta uradio... izgleda dobro ako nije fake naravno...
Turkovickurcetina je Nbgd dugujes mi pivo posto vec nudis da ti dam par preporuka da ne places po forumu
Sjajno .Jel bas ruzna? IliKorektna je, nije u fazonu daj da ga maknet nego se malo potrudi.
Slike su njezine samo je faca sa razlogom zamućena, poružna je i ima bar 5godina više nego što je napisano.
Puši ga odlično, u dogiju kvalitetno surađuje, nabija se lepo, u misionarki onako đene đene, ne stenje i tu baš i ne surađuje.
Posle seksa možeš s njom da iskuliraš, ne gleda svaki minut.
Prošle god bila 80e pola sata.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|