O varalice jedne, makar na prepad svrsit po faci ili u usta pa nek se daveSa obe Azijatkinje kod kojih sam bio je bilo samo pušenje i klasično jebanje. Toj prvoj sam par puta gurnuo prst u ribicu, ali se izmigoljila svaki put.Anal ne rade.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O varalice jedne, makar na prepad svrsit po faci ili u usta pa nek se daveSa obe Azijatkinje kod kojih sam bio je bilo samo pušenje i klasično jebanje. Toj prvoj sam par puta gurnuo prst u ribicu, ali se izmigoljila svaki put.Anal ne rade.
Vojislava Ilića. Trafika pored restorana Sinđelić. Tu je pored i Paprika fast food. Čovek prodaje na komad, na pakovanje.ima lo gde u bgu da se kupi kagra gel ? mislim da odrm i da kupim licno, da ne cekam dostavu
Meni je sa prvom Azijatkinjom kod koje sam bio bilo OK. Jeste da je bilo samo pušenje i klasično jebanje (u 2 poze), ali je trajalo pola sata za koliko sam i platio. Druga je prekinula nakon 15-ak minuta iako sam platio za pola sata, varalica!O varalice jedne, makar na prepad svrsit po faci ili u usta pa nek se dave![]()
Ako za te pare radi i GFE i obostrani oral i anal, vredi 150e.![]()
POLITICARKA POHOTNA | Seksi Adresar - Licni Kontakti
VRELA POLITICARKA POHOTNA ,NESTASNOGA DUHA LET LET U DALEKI SVET,TRAZECI SVOJU SLOBODU. STASTVENI LJUBAVNICI ,SLOBODOUMNI MUZIJACI ,KOJI ZNAJU STA JE STRAST . ,ZELJA ,NAGON ZA NESTO NOVO ,DRUGACIJE ,VATRENIJE . TO JE VATRENA ,SEKSI BOGINJA.VOLITE SEKS,UZIVAJTE U SVAKOM TRENUTKU LJUBAVI . BUDITE...seksi-adresar.co
Bio kod nje pre par godina, mislim da je bilo 2022. Na Obilićevom vencu je bila, dala mi adresu, sačekala me ispred ulaza i dok smo išli ka smeštaju ljubili smo se i palaca jezikom odlično, tu me uhvatila za kurac i kaže kako ćemo dobro da se zabavimo. Ona plavuša, malo višlja, sise silikoni petica, solidna u licu, zgodna. Skinuli smo se, krenuli sa se ljubimo, onda je počela da mi puši brutalno dobro, posle je sela na njega i skakala, pa dogi, misionarka, pa stojeći uza zid, pa opet pušenje i obilno svršavanje. Odem u kupatilo da se okupam, kad eto ti nje uleće u kabinu, opet brutalno ljubljenje i drkanje, pušenje, pa još jedno prskanje. Lepo smo se nasapunjali, isprali, obrisali i rastali.
Cena 150e pola sata, 200e sat. Po meni jaka cena, ali opet vredi. Platio sam pola sata, ostao sat, korektna je skroz. Hrvatica.
Bio sam kod ove pre par meseci, nalazi se u Durmitorskoj kod Skajlajna. Slike nisu fejk, samo je 5 godina starija nego u oglasu i ima jedno desetak kila viška. Inače, ko voli ogromne prirodne sise i bulju nek izvoli, 60e pola sata, nije preterano skupa.Ovo sam mislio da je fejk, nije?
Bio ja pre nedelju dana, sat vremena sa analom je 200e a pola sata sa analom 130e. Bez anala je i jedno i drugo 50e manje, ljubljenje i obostrani oral ulazi u cenu.Bio neko skoro kod Natase? Jesu iste cene?
Oko 160, mozda 165 max., punija ima sise baš velike, dupe i stomak ali nije opušteno i dežmekasto. Crna duga kosa i prirodna usta. Radi oral i klasiku, ali neće neke aktivnije poze. Možeš dobiti sat bez problema za 10.000 din (dva hitca). Nema požurivanja i sl. Možeš je ubediti i za anal ako dodaš preko neku sumu i nemaš baš jak kalibar.Deluje dobro. Deluje mi nisko jedino 160 I manje.
Ima neko iskustva?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |