Bio kod ove večeras, pozitivno iskustvo. Nalazi se u BW, komunikacija preko WA bez komplikacija. Slike su njene, devojka je veoma prijatna i fina. Od usluga radi ljubljenje, oral bez kondoma, sam sex je dobar, jedino što ne radi je obostrani oral.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio sam ja više puta, slike su njene, ima 31 god. nema nešto izražene sise i bulju, mislim da joj je faca plastična, ne radi anal, ne ljubi se, radi klasiku, oral i obostrani oral bez doplate. Mislim da je cena 80e za pola sata a 150e za sat, ima smeštaj u Vojvode Šupljikca blizu kod Bulevara. Sve u svemu ok ženska ako se nijedna druga ne javlja, vrlo lako se dobije na telefon i nikad nisam imao problem oko zakazivanja termina kod nje, ali ima mnogo boljih i na SA i pogotovo na EGE.
cene?Bio kod ove večeras, pozitivno iskustvo. Nalazi se u BW, komunikacija preko WA bez komplikacija. Slike su njene, devojka je veoma prijatna i fina. Od usluga radi ljubljenje, oral bez kondoma, sam sex je dobar, jedino što ne radi je obostrani oral.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|