Kao što sam rekao, zakazao termin u 18h. Sve ok. Ali ja pošaljem oko 16h poruku Adel dal je slobodna i 18h. I odgovara mi oko 17h da jeste. Ja odmah pošaljem poruku brazilskom panteru da ne mogu da dođem i odem kod Adel. Jbg, Adel mi je želja već neko vreme. Sad je sve bilo kako treba. Kad sam stigao odmah odgovara sprat,stan. Ne traži selfi i slično. Otvara vrata, vilica mi je pala bukvalno. Pa ona je bolja nego na slikama. Kakva riba. Mlada, vitka,zategnuta,prelepa. Nasmejana. Bukvalno savršena. 23 godine ima. Zna engleski dosta dobro. Tako da je i za konverzaciju lagana. Kao da si kod devojke došao. Bukvalno tako. Tuširanje pa akcija. Ljubi se lepo, mazna je. Voli da se mazi. Pušenje 7/10. Solidno. Trudi se. Pičić, au kakav pičić. Najlepši koji sam video. Posle predigre misionar sa nogama na meni. Tu je odlična. Ima baš lepa stopala, pa ko voli. Posle kaubojka pa završio oralom po njenim sisama. Ponudila masažu da se opustimo pa druga runda. Masaža onako. Mazi te više i pričali onako lepo. Prijalo. Druga runda opet oral, pa dogi. E Tu je prizor ne stvaran. Kakvo dupe ima. Lepo, oblo,zategnuto. Leđa savršena. Stvarno uživanje. Hteo tu da završim ali nije išlo. Posle misionar još malo pa oralom završili.
Tuširanje posle, popričali još malo i paljba. Tu je do 6-tog decembra. Upoznao sam i Alis da kojom radi. U vezi su inače. Ona bila u trenerci. Bez šminke. Braćo, iskreno ništa posebno. Baš je niska. Faca ni približno lepa kao na slikama. Adel je bomba za nju. Eto to je to. Ali Pantera ću posetiti sigurno. Vrv sledeće nedelje. Javljam