Pozdrav ekipa, jel bio netko kod nje u zadnje vrijeme? Čini se zanimljivom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ukucaj njeno ime u trazilicu.Dali je netko bio kod one srpkinje Mallory s ege trazi 550eura za 1h druzenja i dosta ke jaka zenska 180 70kg
Dali se uopce isplati otici kod nje?
Inace volim sitne curke pa mi malo glupo ici do nje ali posto je usluga u Zg za nista platio bi joj i tih 550eura ako se dobro provedem kod nje
Ja sam bio. Nezaboravno iskustvo. Imaš moju recenziju prije nekih 2-3 tjedana. Odi pa javi da li sam sve točno opisao. Nečeš požaliti. Ja sam bio u zadnjih 3 tjedana tri puta.Pozdrav ekipa, jel bio netko kod nje u zadnje vrijeme? Čini se zanimljivom
Bio frend prekjučer ponovio, kaže prezadovoljan kao i prvi put.. sve tip top...cura vesela i draga..Pozdrav ekipa, jel bio netko kod nje u zadnje vrijeme? Čini se zanimljivom
Neznam kakva su drugima iskustva sa njom ali ja sam bio jako nezadovoljan !![]()
Plavi oglasnik: besplatni mali oglasi
1.700.000 oglasa, jer već 30 godina kupujemo i prodajemo zajedno. Predajte oglas POTPUNO BESPLATNO. Puno je oglasnika - jedan je Oglasnik.hr!www.oglasnik.hr
Mislim da je netko pisao o njoj ali nemogu pronaci na forumu.
Ovo je Laura , Srpkinja koja je već dugo ovdje , pojavljuje se povremeno . Njene su slike , izgleda odlično za njene godine . Jebe se jako dobro , zna posao .Neznam kakva su drugima iskustva sa njom ali ja sam bio jako nezadovoljan !
Nikakve dobrodošlice , počela nešto prigovarati u startu i nije bilo kako smo se dogovorili u porukama sto je najbitnije !
Ne voli te, odi daljeI ona se pokvarila mene sjebala za termin 3 puta
Kako si dopustio da te sjebe za termin čak tri puta?! Mene jednom zajebi za termin i ja više ne zovem.I ona se pokvarila mene sjebala za termin 3 puta
Koliko vidim ni ne propušta baš nešto oronuli srpski milf.Ne voli te, odi dalje
Pa možda baš voli oronule MILFoveKoliko vidim ni ne propušta baš nešto oronuli srpski milf.
ljubavni-oglasnik.net
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|