Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ime glasi Lana. Nemaš ništa o njoj u tražilici. Ja sam razgovarao s njom prošle godine. Kao što piše u oglasu, nema svoj prostor pa sam se načelno dogovorio s njom za sljedeći dan za kad sam osigurao prostor i uzeo si slobodan dan. Cijeli sljedeći dan mobitel joj je bio isključen tako da sam pristojno popušio.Pozdrav, pratim forum al nisam piso do sad. Zanima me jedan oglas koji sam nasl na ege a sjecam se da je bio na plavom oglasniku. Pa molim nekog da napise samo ime da nadem u trazilic. Hvaal
Pa probaj joj poslati poruku i pricekaj odgovor..jeli ikad itko dobio Sofiu? https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/sofia-oglas-6366683 Mobitel ukljuöen od nekih 12:30, pa negdje do oko 17:30, ali cura se nikad ne javlja.... ili je prometna kao Frankfurtski kolodvor ili je oöito munjena....
Super mi je ovo što vežeš celulit s godinama života hahahIme glasi Lana. Nemaš ništa o njoj u tražilici. Ja sam razgovarao s njom prošle godine. Kao što piše u oglasu, nema svoj prostor pa sam se načelno dogovorio s njom za sljedeći dan za kad sam osigurao prostor i uzeo si slobodan dan. Cijeli sljedeći dan mobitel joj je bio isključen tako da sam pristojno popušio.
To je moje iskustvo s njom. No sad kad na videu vidim koliko ima celulita na stražnjici, čini mi se da je poprilično prešla navedenih 36 godina života, a izgleda da su i sličice obrađene ili su iz mlađih dana tako da mi čak više nije ni žao zato što sam izvisio.
hvala ti na odgovoru. Pokušao sam i porukom, no ništa. Ne brini, ne tretiram žene kao šniclePa probaj joj poslati poruku i pricekaj odgovor..
Poruku sroči pametno i uljudno, jer je cura pristojna i školovana
Ja dogovaram dan dva unaprijed, a termin se ispoštuje.
Ovu curu treba tretirati kao ljudsko biće a ne kao kilu šnicla kod mesara, pa ideš kući nasmiješen...
Probaj pa iskomentiraj
A rijetko se oglašava jer joj to ne treba...
Nisam ja idiot nego si ti si idiot kad uopče i pitaš da li je netko bio kod te Sofije koja ne postoji. I za tvoju informaciju ženska se meni javila i dala mi adresu blizu pumpe tako da još jedan dokaz da je...Evo tko sad napada? Ne, idiote glupi , ako znaš citat
upravo taj! Ako ne znaščita šta drugi pišu i ne znaš pročitat šta sam pišeš, uistinu to nije moj problem! A kad smo onda već kod toga, tko postoji zbog koga, ona očito psihijatrija postoji zbog takvih kao što si ti! Čitaj još jednom! Ženska ne traži bonove! Uopće se ne javlja… na koju foru je to fejk??? Bonašice se javljaju!
Ja je osobno nebi jeba ni da ona meni plati.Pozdrav, pratim forum al nisam piso do sad. Zanima me jedan oglas koji sam nasl na ege a sjecam se da je bio na plavom oglasniku. Pa molim nekog da napise samo ime da nadem u trazilic. Hvaal
Ti si potpuno luuuuuudJa je osobno nebi jeba ni da ona meni plati.
Eto da odgovorim!hvala ti na odgovoru. Pokušao sam i porukom, no ništa. Ne brini, ne tretiram žene kao šnicle
Znači u svakom slučaju imaš pozitivnih iskustava s njom, ili?
Jer kolaga u drugom threadu tvrdi da je prevara...
Nisam ja idiot nego si ti si idiot kad uopče i pitaš da li je netko bio kod te Sofije koja ne postoji. I za tvoju informaciju ženska se meni javila i dala mi adresu blizu pumpe tako da još jedan dokaz da je...Evo tko sad napada? Ne, idiote glupi , ako znaš citat
upravo taj! Ako ne znaščita šta drugi pišu i ne znaš pročitat šta sam pišeš, uistinu to nije moj problem! A kad smo onda već kod toga, tko postoji zbog koga, ona očito psihijatrija postoji zbog takvih kao što si ti! Čitaj još jednom! Ženska ne traži bonove! Uopće se ne javlja… na koju foru je to fejk??? Bonašice se javljaju!
Nije fake a lažne slike na oglasu.Eto da odgovorim!
Ja bio 6-7 x.
Ali cura ima puno stalnih, stavi oglas kad zeli javiti svojima stalnim da radi..
I ne, nije fake. Možda najljepše lice na PO...
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|