Vrela Emi te ceka. Zaodljiva i neodoljiva mlada atraktivna plavoooka te ceka za vrelu akciju!💦🥵

seksi-adresar.co

Večeras sam bio kod ove Emi, imam mnogo pozitivnih i negativnih utisaka. Krenuću prvo od onih pozitivnih:
-Devojka je mlada, lepa, tamnosmeđa kosa, malo pegava i plavooka. Kaže da je 2004. ako je i starija neku godinu više od 25 nema sigurno.
-Dupe joj je prva liga, i imala je neke minijaturne crne tangice u obliku končića, mislim da se to zove G-string.
-Mazi se i ljubi se bez doplate, jedna od ukupno 3 eskort devojke sa kojima sam do sada bio a da rade GFE.
-Radi i obostrani oral, samo se prvo šokirala kada sam je pitao za to, pošto je pomislila da sam neki perverzni tip koji od nje traži da mu ona liže bulju. Kada sam joj objasnio da nisam mislio na to i da me zapravo pali obrnut položaj, sve je ispalo ok i predigra nam je bila savršena a ona je stenjala od užitka dok sam joj oblizivao kolutić. 
Sada negativni utisci:
- Užasno, užasno netačna. Pozvao sam je već pre 16h popodne da zakažem druženje od 19h do 20h uveče. Javila se već iz prve, sve se dogovorili, da pre 19h budem kod Zelenjaka i onda da zovem za tačnu adresu. Bio sam na Zelenjaku već oko 18h, jeo natenane, oko 18:40h sam joj poslao poruku na koju nije odgovorila. Onda sam je do 19:30h zvao jedno 15 puta, zvoni zvoni ne javlja se niko, tek iz nekog petnaestog pokušaja sam je dobio, dala mi je adresu iza ćoška i rekla mi da je tu sačekam, doći će, mora pešice. Pojavila se tek negde oko 20:15h i onda smo se družili samo pola sata pošto sam žurio na autobus.
-Devojka nekako otežano i promuklo govori, to sam primetio već na telefonu, kao da ima nekih problema sa grlom. A uživo je sva nekako usporena i ukomirana, trebalo joj je pola minuta da izračuna do kada se družimo pola sata ako smo počeli u 20:20h. Možda grešim, ali kao da je bila malo urađena ili pripita, mada nisam osetio miris alkohola niti primetio da ima neke ožiljke od drogiranja. Pred sam kraj je doslovno zaspala dok smo se mazili i ljubili preko gaća posle završnice. 
- Sise su joj nikakve, skroz ravne i možda najgore od svih riba koje sam jebao, sušta suprotnost onom lepom izbačenom dupetu. 
Sve u svemu, generalna ocena da kažemo 6,5-7/10. Bila bi jaka osmica da nije kasnila skoro sat i po i da ima bolje oblikovane i veće sise.