Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li ona drka ili ne? I ako drka kakva je i koja je cena za drk?Al da nije ona sa Banovog brda, baš mi se ne dopada![]()
Da. Cena - ne znamDa li ona drka ili ne? I ako drka kakva je i koja je cena za drk?
Cek, jel to Aleksandra sa Tosinog Bunara, odma do Lidla, nova zgrada?radi ali jos nisam bio, trazi 5000 , neko bio ?
Zavisi od njenog raspoloženja uglavnom.Od čega zavisi završnica? Priča se da hoće i gola da masira, cena mi nije problem
A brate znači lutrija? Ne vredi ni da tražiš ni da doplatiš? Mislim ona samo masira i to je toZavisi od njenog raspoloženja uglavnom.
Da li neko može da opiše kako izgleda Staša?
Doplata je obavezna ali nije uvek opcijaA brate znači lutrija? Ne vredi ni da tražiš ni da doplatiš? Mislim ona samo masira i to je to
Kad da je pitam za toples? tek kad se vidimo, ili mogu kada budem dogovarao masazu? koja je cena?Doplata je obavezna ali nije uvek opcija
Jednom sam joj doplatio da radi u toplesu i ona je htela i rucnu sama.
Znači za 8500 moze i toples i drk? jel hoce da masira sisama?Kad legnes. Toliko je prijatna devojka i divno masira da mi je uvek bilo glupo da je uvredim
radi ali jos nisam bio, trazi 5000 , neko bio ?
Koliko te je to koštalo sve? I kako si trazio masazu na podu i drk? Zbog toga mi se najvise ide..Još jednom da vam skrenem pažnju za Aleksandru iz Tošinog Bunara. Devojka je jako ljubazna i prijatna, stan u kom radi je vrhunski, kao i higijena i njena lična higijena takođe. Dakle, nemojte biti debili, nije ona za svakog, morate biti kulturni sa njom, ne napadni. Meni je radila masažu sa grudima na podu dole, prelepo je bilo, plus završnica uz drkanje. Plus što su njene masaže savršene, ne znam ima li boljih u Beogradu, ima efekta dosta i lepo se čovek oseća. Mislim da ona ne može da ide u kategoriju kao sve ostale, ipak je ona nešto posebno. Zaista, masira ja mogu slobodno da kažem najbolje, to je moje mišljenje, a intimna zona plus masaža grudima je šlag na tortu.
10.000,00 masaža na stolu pa prelazimo posle dole na pod gde masira grudima i radi ručnu završnicu. Najviše mi se sviđa što baš dobro masira i opusti svaki mišić, vrat, leđa, ruke, butine, noge, stopala, terapeutski odlično i to recimo traje 20 - 25 minuta. Posle toga mi kaže da odem na strunjaču ili peškir na podu, legnem i ona se samo pojavi gola, u tangama bude i kreće opet jedan prelep tretman koji se završi srećnoKoliko te je to koštalo sve? I kako si trazio masazu na podu i drk? Zbog toga mi se najvise ide..
Deluje baš pristojno devojka ne bih da je uvredim..
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|