Jedno jako loše iskustvo...preko watssapp dogovorio..napisala mi lokaciju...dođem tamo...napiše mi da je slobodna tek nakon 40 min...ok..pricekam malo...kasnije mi da točnu adresu ulaz i kat...Ulazim u stan...cura je mlada, ali bez imalo osmijeha, želje, volje, entuzijazma...odvede me u sobu..skinem se...ona vadi gumicu za oral...kazem-pokažem da oral može bez...ona neče....u Ege piše da puno stvari dozvoljava (oral bez gumice itd), uživo ništa,...pustila glasno venecuelanski muziku na mobitelu, kao da smo u diskoteki....reko sam joj da smanji malo...nezna beknut engleski...uglavnom, neda se dirat nigdje, doslovno ju nesmijem taknuti..loš, bezvoljni oral sa gumicom...odnos mi neda da ga ja stavim nego ga ona namijesta i stavlja, i to loše...totalno sam izgubio volju...okrenuo sam se na leđa, skinuo gumicu i rekao joj, pokazao, da završi ručno...ona počela pizdit kao nešto zašto sam skinuo gumicu, kao ona ga ne želi dirat bez gumice...Digo sam se, obukao i izasao iz stana punih jaja i bez 60 europskih...U stanu je jos njena kolegica koja je bas jela u kuhinji...Prvo EGE iskustvo, a najlošije do sada...Koma..
Slicno kao meni sa ovom samo za 150 europljana