BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Jedno jako loše iskustvo...preko watssapp dogovorio..napisala mi lokaciju...dođem tamo...napiše mi da je slobodna tek nakon 40 min...ok..pricekam malo...kasnije mi da točnu adresu ulaz i kat...Ulazim u stan...cura je mlada, ali bez imalo osmijeha, želje, volje, entuzijazma...odvede me u sobu..skinem se...ona vadi gumicu za oral...kazem-pokažem da oral može bez...ona neče....u Ege piše da puno stvari dozvoljava (oral bez gumice itd), uživo ništa,...pustila glasno venecuelanski muziku na mobitelu, kao da smo u diskoteki....reko sam joj da smanji malo...nezna beknut engleski...uglavnom, neda se dirat nigdje, doslovno ju nesmijem taknuti..loš, bezvoljni oral sa gumicom...odnos mi neda da ga ja stavim nego ga ona namijesta i stavlja, i to loše...totalno sam izgubio volju...okrenuo sam se na leđa, skinuo gumicu i rekao joj, pokazao, da završi ručno...ona počela pizdit kao nešto zašto sam skinuo gumicu, kao ona ga ne želi dirat bez gumice...Digo sam se, obukao i izasao iz stana punih jaja i bez 60 europskih...U stanu je jos njena kolegica koja je bas jela u kuhinji...Prvo EGE iskustvo, a najlošije do sada...Koma..

Slicno kao meni sa ovom samo za 150 europljana

Jedno jako loše iskustvo...preko watssapp dogovorio..napisala mi lokaciju...dođem tamo...napiše mi da je slobodna tek nakon 40 min...ok..pricekam malo...kasnije mi da točnu adresu ulaz i kat...Ulazim u stan...cura je mlada, ali bez imalo osmijeha, želje, volje, entuzijazma...odvede me u sobu..skinem se...ona vadi gumicu za oral...kazem-pokažem da oral može bez...ona neče....u Ege piše da puno stvari dozvoljava (oral bez gumice itd), uživo ništa,...pustila glasno venecuelanski muziku na mobitelu, kao da smo u diskoteki....reko sam joj da smanji malo...nezna beknut engleski...uglavnom, neda se dirat nigdje, doslovno ju nesmijem taknuti..loš, bezvoljni oral sa gumicom...odnos mi neda da ga ja stavim nego ga ona namijesta i stavlja, i to loše...totalno sam izgubio volju...okrenuo sam se na leđa, skinuo gumicu i rekao joj, pokazao, da završi ručno...ona počela pizdit kao nešto zašto sam skinuo gumicu, kao ona ga ne želi dirat bez gumice...Digo sam se, obukao i izasao iz stana punih jaja i bez 60 europskih...U stanu je jos njena kolegica koja je bas jela u kuhinji...Prvo EGE iskustvo, a najlošije do sada...Koma..
Nemoj da te to ubije u pojam. Naletio si na jednu od onih koje rade po principu minimalno dajem i minimalno tražim. Omjer 0 kroz 0 može bit bilo što, iako cijena nije 0 nego 60. Ukratko muljatorice, otiđi kod neke koja ima pozitivne recenzije.

Nemoj da te to ubije u pojam. Naletio si na jednu od onih koje rade po principu minimalno dajem i minimalno tražim. Omjer 0 kroz 0 može bit bilo što, iako cijena nije 0 nego 60. Ukratko muljatorice, otiđi kod neke koja ima pozitivne recenzije.
Točno tako, imao sam nekoliko takvih loših iskustava. Zadnja je bila Isabella, treba na crnu listu sa svim ovim muljatoricama, ova je bila drvena marija u krevetu, a pička raširena obrasla:

zali boze para ali njena kolegica bas jela u kuhinji haha umirem legendo
Išarana ko stripoteka. Koga pale išarane, ova je odlična.
Inace nista protiv tetovaza al frende kad ima istetoviranog zelenog teletabisa (dipsija) na sebi znaci ne mogu

Na temelju preporuke iz tg grupe posjetio ovu malu i nisam se razocarao.
Petit latina, docek u crnom kompleticu, s cimericom u stanu. Ona nasmijana i vesela iako ne zna slova engleskog.
Ponudila tus, rucnik cist, ali sam odbio jer sam ravno od doma otisao.
Akcija krece neobavezno, GFE, uzima mlijeko za tijelo i krece drkati dok se smjeska zavodljivo, ljubi se jezikom i potpuno opusteno sve ide. Lice ima stvarno preljepo, rekao bi da godine odgovaraju, sise su umjetne a guzica klasicna brazilska. Jako zgodna i nabijena.
Akciju krece s pusenjem i bome jebeno se trudi DT, lize jaja, gleda u oci, jedno od boljih sigurno.
U sexu izmjenili nekoliko poza, uzima prste sama u usta dok je jebes, a bocno od kreveta je ogledalo u kojem se gleda. Reklo bi se da se bas voli karati i nisam imao osjecaj da "odrađuje".
Moram priznat da sam se izmorio nabijajuci je doggy na kraju stojecki pored kreveta da sam samo skinuo kondom i pustio da me rucno zavrsi na sto se pomogla ustima i kratko polizala jaja na kraju.
Uzeo pola sata sto mi je bilo vise nego dovoljno i ponovio bi opet.
Od minusa - neznanje engleskog, sve ostalo preporuka od mene.
Kaze da je tu par dana pa da ide u Zadar...
Uf hvala sto si napisao ovo. Zapela mi je za oko, ali nisam bio siguran koliko je legit, kad ima dosta prevara s latinama u zadnje vrijeme i jos je sumnjivo niska cijena.

Potvrdujem sve. Cura ja bas simpa. Sva nasmijana i zaigrana. Voli se puno ljubiti i maziti.

Blowjob na koljenima, stavlja losion na kurac i lagano drka, lize jaja i gleda u oci. Moze facefuck, sama se nabija ful. Davi se u kurcu, lupa se po faci i mazi se s njim. Show.

Svida mi se sto je ostavila samostojece carape i tijekom seksa. Seks isto odlican. Krevet jako skripi haha. Voli da ju se lupa po guzi i da se vuc za kosu lagano.

S tim latinama mi je fenomen kako ne znaju jezik, a opet je tako dobra atmosfera i nekako se uvijek razumijes s njima.

Zao mi je sto nisam uzeo vise para da joj dam tip. Zasluzuje vise od 100€ za pola h.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh