BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Cijene jesu različite, ali se opet one koliko-toliko prate. Po meni nijedna ne vrijedi toliko para, ali dok je ovaca biti će i vune. Mi smo ionako poznati ka glup narod, nikad nećemo biti složni. Nekima je veći gušt pohvalit se da su platili velike pare za neku kurvu, nego bojkotirat takve cure i time ih prisilit da korigiraju cijenu. Tako je bilo i sa bojkotom dućana, ali razlika je šta bez hrane ne možemo a bez pizde ipak nekako možemo.
Ne vrijede ni 100 eura sve te brazilke.
Bio sam sa njih 5 usluga katastrofa bez obzira na izgled bila super i prosječna cura većinom loše sve

Bio nedavno, cura je show. Docekala me sredena, namirisana, uredna, meka koza, sve show. Engleski A0 razina, al nije da cemo o Freudu pricat, pa kog briga... BJ ne radim kod nijedne, tak da nemrem recenzirat to. Guzicu ima van ovog svemira, kad se stala u doggy sam skoro suzu pustio. Prirodne sise (sta je rijetko za te latinosice), i to fakat pristojne. Da se saltat kak god zelis u poze. 130 za pol cuke. Ugl veelika preporuka

Ne znam s kojima si ti bia, ja sam dosta izbirljiv šta se tiče cura i imam ih par koje zadovoljavaju moje kriterije. Izgled i usluga na visokom nivou, cijena prava sitnica.
Bio sam sa tri koje su top izgled ali u sexu ono katastrofa,puse deset sekundi odma kondom ,ko drvene marije ako sam dao 200 ili 250 eura onda hoću da one mene izjebu da se trude, a ne samo ono da te odrade reda radi a platiš uredno dobru lovu.

Bio nedavno, cura je show. Docekala me sredena, namirisana, uredna, meka koza, sve show. Engleski A0 razina, al nije da cemo o Freudu pricat, pa kog briga... BJ ne radim kod nijedne, tak da nemrem recenzirat to. Guzicu ima van ovog svemira, kad se stala u doggy sam skoro suzu pustio. Prirodne sise (sta je rijetko za te latinosice), i to fakat pristojne. Da se saltat kak god zelis u poze. 130 za pol cuke. Ugl veelika preporuka
To si ti dogovorio prije nego je njezin pijavica pimp vidio cijene na webu...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh