Ana - Seksi portal
Devojka mlada zgodna,zeljna druzenja sa muskarcima te zove da se druzimo u mom stanu u Brckom.Kontaktiraj me na WATS APP +381659002881

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko joj je godina?Bio večeras. Žena je tu u Brčkom do utorka. Prijatna, uredu izgleda. Male sise. Ali uredna.Ana - Seksi portal
Devojka mlada zgodna,zeljna druzenja sa muskarcima te zove da se druzimo u mom stanu u Brckom.Kontaktiraj me na WATS APP +381659002881seksiportal.com
potrebno je njoj jebat mamu.. mrss to bolan u pm... nek joj tata salje selfijeOvako dobijes upute kad joj se javis!!!
Poštovanje.
Za nastavak razgovara i informacije potrebno poslati jasan selfi sa dva prsta pored desnog uha(slika lica sa dva prsta pored desnog uha) da znam da se radi o ozbiljnoj osobi a ne nekome ko ubija dosadu ili je maloljetna osoba.
NE ODGOVARM NI NA KAKVO PITANJE DOK NE POSALJETE SLIKU KAKO JE NAVEDENO I NE POSTAVLJAJTE NIKAKVO PITANJE BEZ SLANJA SLIKE
Ako ovaj uslov ne odgovara molim bez ikakvog pisanja i pametovanja.
BEZ BONOVA PLAĆANJE PO DOLASKU NA RUKE.
Hvala na razumjevanju.
Nema je na oglasima, moze kontat ali samo ppMoze kontakt ili link ako je ima na oglasima?
55 i oce 100 eura za sat vremena HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHA picka joj ko olukKoliko joj je godina?
Ja sam u Dubrovniku prije par godina guzio jednu tetu iz Trebinja,radila tamo kao kuharica imala tada 58 godina,mogu ti reći da je seks bio vrhunski, mjesec dana smo se jebali kad god je bilo prilike55 i oce 100 eura za sat vremena HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHA picka joj ko oluk
Ja sam dobio info da se radi o djevojci od 29 godina.55 i oce 100 eura za sat vremena HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHA picka joj ko oluk
Jeste 29 god. Ko voli mrsavije sa manjim grudima ok je.Ja sam dobio info da se radi o djevojci od 29 godina.
E sad, ko ce znati ko se krije iza oglasa zapravo
Meni treba kuhar imas li brojJa sam u Dubrovniku prije par godina guzio jednu tetu iz Trebinja,radila tamo kao kuharica imala tada 58 godina,mogu ti reći da je seks bio vrhunski, mjesec dana smo se jebali kad god je bilo prilike
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|