Jesi li ti vidio kad picku na otpadu ?Kad dodje dotle da bi Tajci guzio tad znam da si zagorio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi li ti vidio kad picku na otpadu ?Kad dodje dotle da bi Tajci guzio tad znam da si zagorio
Pozdrav ako imate nešto b luka javite.Neko nešto za Prijedor i okolina.
IZVINI, ima li neka cura u BLŠta je sa Crnkom i Sofijom pa ih nema u Bl?
IMAŠ LI NEKU IZ B lukeBio neko kod Ines u BL mozda,iskustva?
Da li imaš neku curu u B luciIma li sta sutra i nedelja u Banja Luci
Na kraju kad se sve dogovoris ipak trazi bon.Ovako dobijes upute kad joj se javis!!!
Poštovanje.
Za nastavak razgovara i informacije potrebno poslati jasan selfi sa dva prsta pored desnog uha(slika lica sa dva prsta pored desnog uha) da znam da se radi o ozbiljnoj osobi a ne nekome ko ubija dosadu ili je maloljetna osoba.
NE ODGOVARM NI NA KAKVO PITANJE DOK NE POSALJETE SLIKU KAKO JE NAVEDENO I NE POSTAVLJAJTE NIKAKVO PITANJE BEZ SLANJA SLIKE
Ako ovaj uslov ne odgovara molim bez ikakvog pisanja i pametovanja.
BEZ BONOVA PLAĆANJE PO DOLASKU NA RUKE.
Hvala na razumjevanju.
Castim 400 kmDa li ima neka u B luci starija može i preko 50 uz dogovor.
Ja sam bio 5x do sad i uvjek mi je bilo top, ispostuje sve ne zuri ,posao odlično radiMinie je topcina iskreno, sinoc bio.
Moze kontakt ili link ako je ima na oglasima?Ja sam bio 5x do sad i uvjek mi je bilo top, ispostuje sve ne zuri ,posao odlično radi![]()
Slazem se, prsva profesionalka i ocjena 10/10Minie je topcina iskreno, sinoc bio.
Da da, da bi mogla da ucjenjujeNa kraju kad se sve dogovoris ipak trazi bon.
Mozes poslati brojKad dodje dotle da bi Tajci guzio tad znam da si zagorio
pa daj broj od nje sto pisete bezveze kad svi trazite nesto zauzvratMinie je topcina iskreno, sinoc bio.
Pa mozes li ti naci broj tu ako postoji?Broj imate uvijek dostupan njen na EGE i City Of Love
Koliko joj je godina?Bio večeras. Žena je tu u Brčkom do utorka. Prijatna, uredu izgleda. Male sise. Ali uredna.Ana - Seksi portal
Devojka mlada zgodna,zeljna druzenja sa muskarcima te zove da se druzimo u mom stanu u Brckom.Kontaktiraj me na WATS APP +381659002881seksiportal.com
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|